fbpx

NU FESTIVAL er en ny charity-festival på Lundsgaard Gods ved Kerteminde, skabt af fodbold-fynboen Lars Høgh, sangeren Michael Falch og koncertarrangøren Hans Thomsen.

Sæt kryds i kalenderen 10. – 11. September 2021. Lundsgaard Gods ved Kerteminde.

Festivalen udspringer af de tanker om livssyn, som trioen Høgh, Falch og Thomsen deler. Det handler om nærvær, passion og socialt engagement. Nu’et i festivalens navn skal forstås som et hint til intensitet i øjeblikket, lidenskaben i livsoplevelsen og som en hyldest til livsglæden.

Læs mere på www.nufestival.dk

Billetsalg starter tirsdag d. 2. februar kl. 10.00

Det er singer/songwritere med poesi i blodet og historiefortællinger i hjertet, der er på plakaten på denne festival, hvor de fleste artister optræder med akustisk prægede set up’s eller helt solo.

Alt overskud doneres til kræftforskning, og stifterne satser sammen med godsejerparret Vini og Rudolf Iuel på, at NU FESTIVAL bliver en tilbagevendende årlig begivenhed på gårdspladsen ved det smukke gods.

Lundsgaard Gods er beliggende midt i landet ved Kerteminde Sydstrand, og stedets historie rækker helt tilbage til 1484. Godset dyrker i dag økologisk landbrug og bæredygtig skovdrift. Den store, gamle stald er omdannet til et smukt Kulturhus, Anexet og forvalterboligen danner rammen om et lille, fint Badehotel. 

Jeg glæder mig helt vildt til NU FESTIVAL. En festival, der hylder sangskriveren, der skaber den musik, som giver os alle et mentalt løft og tro på tingene. NU FESTIVAL skal være et frirum, hvor vi nyder den gode musik, den lækre mad og giver os det længe ventede samvær med andre og positive overraskelser.

At vi har fået muligheden for at afholde festival på Lundsgård Gods i Kerteminde, er jeg personligt glad for. Kerteminde står mit hjerte nær, og Vini og Rudolf Juel på Lundsgård har skabt et sted, der fortjener opmærksomhed.

Vi har valgt at gøre dette til et velgørenhedsprojekt, hvor overskuddet vil gå til kræftforskning.

Lars Høgh

Der er en fryd at være med til at planlægge dette initiativ sammen med Lars Høgh, der altid har et særligt blik for det sociale, og med den brave og dygtige Hans Thomsen og de kreative mennesker på Lundsgård.

Jeg ser NU FESTIVAL som en hyldest til livsglæden. Mit håb er, at vi — efter en hård periode med coronaen, hvor vi alle er ramt, ikke mindst på det sociale — kan være med til at tænde lidt ny gejst og tillid til fremtiden sammen med publikum på gårdspladsen på Lundsgård Gods til september.

Michael Falch

MitOdense – det, der samler os