fbpx

I september måned åbnes dørene for en fem dage lang gyserfest, når Odense Bibliotekerne endnu engang inviterer til SKRÆKFEST.

Der er gys og gru på menuen samt 40 års jubilerende horrorklassikere på det store lærred, vampyrer, støvtyngede bøger, foredrag vedr. horrors kulturhistorie, udstillinger, Dark Market med alt, hvad et undergrundsfunderet kulsort hjerte kan begære, brætspil, virtual reality og meget mere vil sætte alle sanserne i spil.

Horror rammer os på to niveauer. For det første sættes ældgamle forsvars- og overlevelsesmekanismer i spil, når vi lader os skræmme. Sekundært, så oplever vi efter rusen af stresshormoner en belønning i form af velvære – man overlevede prøvelsen og ens hjerne belønner en med en strøm af dejlige kemikalier

Horror-ekspert, Mathias Clasen

Formålet med SKRÆKFEST er lige præcis at skabe den ultimative legeplads for nysgerrige sjæle, horrorfans – hvad enten det er den skrevne, visuelle eller auditive horror. – så du i fem dage kan føle dig levende …

Når SKRÆKFEST 2020 løber af stablen, så bliver det vanen tro med et bredt udvalg af oplevelser. Der er populære kendinge, men også helt nye retter på menukortet, der vil garantere en fråde om munden, enhver varulv ville misunde.

Program 2020

Dansk Horror Selskab uddeler prisen for Årets Danske Horror-udgivelse, som i 2020 går til Patrick Leis, der ved samme anledning, tager en snak med om hans zombie-saga, hvor fjerde bind ”Pax Immortalis – Opgøret” er titlen, han modtager årets pris for.

Vi ses til SKRÆKFEST 2020!

MitOdense – det, der samler os