fbpx

Har du hørt højt musik gennem Odense centrums gader i dag?

Det var STUEKONCERTEVENT der kom til Odense. Ruten var:

Læsøgade
Filosofgangen
Søndergade
Vindergade
Klostergade
Slotsgade
Jernbanegade (ved Østre Stationsvej).

LIVE Stuekoncertevent kom til Odense midt i en Corona-tid og uden smittefare, men med glæde og glad musik.

Ideen bag.

Idé og koncept er, at en helt speciel mobilscene er opbygget og designet som en fantastisk og unik transportabel koncertscene til afvikling af Stuekoncertevent LIVE ”Sammen, hver for sig”.

Stuekoncerteventen er opbygget specielt, til at kunne give ca. 40.000 gæster en storslået og positiv oplevelse i Danmark.

Mobilscenen kører forbi direkte uden for folks stuer, de skal blot åbne deres vinduer i deres egen lejlighed ud til gaden og nyde kulturoplevelsen – alle er på første parket.

I forhold til sikkerheden vedr. Corona, vil der ikke samle sig publikum på fortovet langs ruten, da de ikke vil kunne se ind på selve scenen grundet højden af mobilscenen. Det vil sige, at der ingen fare er for smittespredning.

Musikere, kor og sangere LIVE:
Mobilscenen med Stuekoncerteventen ”Sammen, hver for sig” er bygget op med professionel lyd og lys, der vil sørge for en smuk og positiv koncertoplevelse. Et stort orkester med violin, trompeter m.fl. vil performe LIVE under kørslen på hele strækningen. Alle kunstnere og aktører vil bære mundbind og hele bussen vil være afsprittet inden kørslen.

Læs mere her www.stuekoncertevent.dk

Fotocredit Thomas Hjortshøj

MitOdense – det, der samler os