fbpx

Fra mandag den 10. januar 2022 vil alle syddanskere fra to år og op kunne blive testet, når de møder op ved regionens faste, mobile og hurtig teststeder.

Region Syddanmark indførte i sidste uge hurtigtest af børn ned til to år, og i denne uge åbner regionen for PCR-test af alle fra to år og op. Børn under to år skal stadig testes via henvisning fra egen læge.

Faste PCR-teststeder: Børn ned til to år kan testes ved alle de store PCR-testcentre og mindre teststationer. De fleste steder har tidsbestilling eller er ved at indføre det. Krav om tidsbestilling fremgår af testkortet. Tidsbestilling skal ske via coronaprover.dk. De store teststeder har indrettet særlige børnetestrum, og personalet er uddannet til at pode børn.

Mobile PCR-teststeder: Børn ned til to år kan testes ved alle mobile PCR-teststeder. Borgerne kan se på testkortet, om de skal bestille tid via coronaprover.dk, før de møder op. Der er ikke indrettet særlige børnerum, men der vil være mindst en poder på vagt, som er uddannet til at teste børn.

Carelinks hurtigteststeder: Børn ned til to år kan testes ved alle Carelinks hurtigteststeder. Der skal ikke bookes tid. Der er ikke indrettet særlige børnerum, men Carelinks podere er uddannet til at teste børn.

Find adresser og åbningstider for regionens teststeder på testkortet via regionens hjemmeside

MitOdense – det, der samler os