fbpx

Odense Kommune, DBU Fyn og DBU har indgået en velfærdsalliance, som skal bringe mere fodbold til den fynske hovedstad igennem både events og sundhedsfremmende motionsfodbold til odenseanerne

Aftalen betyder et konkret løft til udviklingen af Odenses lokale klubber, og så bliver eFodbold et område, de sammen vil arbejde for. Derudover er der fælles intention om at tiltrække spændende, internationale events til byen.

Først og fremmest skal vores borgere have glæde af det nye samarbejde – hvad enten det handler om at spille motionsfodbold for helbredets skyld, få øjnene op for de mange muligheder i klubberne eller om at deltage i spændende fodboldevents i byen i de kommende år.

By- og kulturrådmand, Jane Jegind.

Den stærke treenighed kan bringe klubberne frem, blive mere synlige og give dem et skud i forhold til den positive udvikling, hvor der fortsat er engagerede spillere, træner og frivillige, som kan løfte lokalsamfundet.

Fodbold er en motor for fællesskaber og velfærdsalliancen rummer spændende projekter og samarbejder, som skal kunne mærkes på tværs af det odenseanske fodboldmiljø og Odense Kommune.

MitOdense – det, der samler os

Arkivfoto: Anders Kjærbye, DBU.