fbpx

Nu er det igen tid til at smage på Odense og resten af Fyn, når SPIS! Odense Food Festival afholdes for 6. gang. Dog i en lidt reduceret udgave grundet corona

SPIS! Odense Food Festival skydes i gang med et brag af en åbning på Anarkist -Beer & Food Lab.
Her samles festivalens sponsorer og gode samarbejdspartenere og byder på mad, drikke, netværk og spændende møder med udvalgte fødevarevirksomheder. Arrangementet er forbeholdt sponsorer og samarbejdspartnere, da corona-restriktioner ikke tillader store forsamlinger.

Men der er heldigvis masser af andre super spændende og smagfulde oplevelser i uge 37.

SPIS! Ude
I år får du mulighed for at besøge Restaurant Fynboen, Restaurant Bgær, Restaurant Marie Louise, Koi Sushi, Restaurant MARV, Gringas, Umashi og Restaurant Grand på First Hotel Grand Odense.

Sammen med disse udvalgte odenseanske kvalitetsrestauranter har du en helt særlig mulighed for at komme ud at spise eksklusiv gourmet, afprøve internationale cuisiner og svælge i klassisk gastronomisk håndværk af de allerbedste råvarer til en særlig fordelagtig pris.

Hvad kan du opleve til SPIS! Odense

  • Indisk kokkeskole
  • Åbent værksted: Lav SPIS!-Chokoladen
  • Lær at lave thai-wok
  • Fra hav til mark
  • Svampetur
  • Lær at lave sushi
  • Chokoladesmagning
  • SPIS! ORD
  • SPIS! Dig i verdensmål
  • Kød i køkkenet
  • Den moderne ostemad – dansk skæreost 2.0
  • FYNSK ØL -EN INTERNATIONAL PRISVINDER

Schiøtzprisen
Schiøtzprisen er en ambitiøs kokkekonkurrence for professionelle kokke og kokkeelever, der hylder det unikke gastronomiske håndværk gennem fokus på den fynske fødevarefortælling.

Det gastronomiske og kulinariske niveau på Fyn er utroligt højt, og den næringsrige, fynske jord skaber grobund for nogle er landets allerbedste råvarer og fødevareproducenter. Faktisk er hver 5. fynbo beskæftiget i et fødevarerelateret erhverv, ligesom Fyn har Europas tætteste koncentration af bryggerier. Bag Schiøtzprisen er SPIS! Odense Food Festival i samarbejde med Albani.

Deltagernes retter bedømmes af dommerne ud fra følgende kriterier: 

  • Smag.
  • Visuel præsentation.
  • Håndværk, innovation og kreativitet.
  • Evnen til at formidle den fynske fortælling gennem råvarerne.

Følgende restauranter er udvalgt til at kæmpe om årets trofæ:

  • Restaurant Hesselet
  • Gemyse
  • Falsled Kro
  • Sdr. Bjert Kro

MitOdense – det, der samler os