fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Oplev julestemningen og magien fra DR’s nye julekalender Julehjertets Hemmelighed lørdag den 26. og søndag 27. november når toget kører fra Odense Banegård til den idylliske Fruens Bøge Station.

Mærk magien

Odense Jernbanemuseum fløjter til afgang med damplokomotivet K 563. Tre gange dagligt er der mulighed for at prøve at rejse som i 1800-tallet og køre med det samme lokomotiv som i Julehjertets Hemmelighed. Begge dage kører de til Fruens Bøge Station, hvor den gamle stationsbygning og de hyggelige omgivelser danner rammen om en ægte juleoplevelse. I samarbejde med Velodrom Kaffebar byder de på en varmende drik, inden turen går tilbage til Odense Banegård. Billetter købes på www.jernbanemuseet.dk.

Juleudstilling

Fra den 26. november og resten af året kan i besøge museet og se deres juleudstilling, hvor de har genskabt Lindestrup Station.  Km helt tæt på vognene fra Julehjertets Hemmelighed og oplev, hvordan det var at rejse med tog i 1800-tallet.

Sid på de hårde træsæder i 3. klasses kupéen, som hverken havde toiletter, varme eller lys. Se den særlige salon med toilet indrettet til de rejsende damer, og mærk historiens vingesus i Danmarks ældste bevarede personvogn fra 1862.

MitOdense – det, der samler os