fbpx

Det har været et langt og mørkt år, men nu er det endelig blevet tid til at de magiske kræfter atter sitrer i Odenses gader.

Efter et hårdt år 2020, er det os en glæde at kunne fortælle, at Magiske Dage Odense vender stærkt tilbage og bringer magien til byen

I år finder festivalen sted fra d. 21. t.o.m. d. 23. oktober 2021, med enkelte optaktsaktiviteter fra d. 18.-20. oktober 2021. Årets festivalprogram er fyldt med aktiviteter for både børn, unge og magi-glade voksne. Publikum kan glæde sig til bl.a. eventyrlige krea-workshops, quidditch, tryllestavsværksted, escape-rooms og meget, meget mere.

Odense Biblioteker og Borgerservice byder traditionen tro velkommen til den magiske festival for alle med et åbent sind og fantasien i god behold, så sæt hverdagen på pause og kast dig ud i magiens og fantasiens forunderlige univers.

Det er fantastisk at Magiske Dage igen kan få lov til at kaste sit tryllestøv på Odenses gader og stræder, for jeg tror, vi alle sammen trænger til et ekstra skud magi i vores liv. Og jeg glæder mig til at Magiske Dage som altid vil løfte os ud af hverdagens trummerum og ind i magiens verden, hvor alt kan lade sig gøre og kun fantasien sætter grænser.

Christoffer Lilleholt, rådmand for By- og Kulturforvaltningen

Magiske dage Odense afvikles som altid i samarbejde med en masse aktører fra både erhvervs- og kulturlivet i Odense. Foruden festivalens faste og kendte aktiviteter, bydes der i år på nyheder som for eksempel magisk morgengymnastik og skeletmaskeworkshop, og der bliver også mulighed for at dygtiggøre sig til rytteri på kæp-enhjørninge. Derudover lægger den berygtede Iron Throne samt et af Daenerys skællede børn fra Game of Thrones-universet vejen forbi Rådhuset.

Se hele festivalprogrammet på www.magiskedageodense.dk fra d. 30. august 2021 kl. 10.00.

Magien tilhører os alle

Magiske Dage Odense er en urban fantasy festival, der tilfører Odense det strejf af magi, der gør, at hverdagen sættes på pause, og de magiske klæder trækkes på.

Magien bygger på mytologiske fortællinger i vores kulturarv fra fortællinger om de nordiske guder til heltesagn og folkeviser – det uforklarlige. De er alle forbundne størrelser, som legen og fantasien mimer, og som får os til at spørge, hvem vi egentlig er, og hvor vi kommer fra.

Med Magiske Dage Odense hylder Odense Bibliotekerne, byen samt deltagerne legen, fantasien og de fortællinger, som tager livtag med magien.

Praktisk info

Magiske Dage Odense finder i år sted fra d. 21. – 23. oktober 2021 i Odense Centrum.

Billetsalget starter mandag d. 13. september 2021 kl. 10.00 via www.magiskedageodense.dk

Enkelte af festivalens aktiviteter kræver billet, mens andre aktiviteter kræver ordinarer som er festivalens magiske møntfond som kan veksles fra kroner inde i en af festivalens banker, som vil være at finde på festivalpladsen.

Yderligere oplysninger om festivalen fås i festivalens pressekit, på festivalens Facebook-side og på festivalens hjemmeside: magiskedageodense.dk.

Magiske Dage Odense er arrangeret af Odense Bibliotekerne med støtte fra Odense Kommune og en række sponsorer. Festivalen afvikles i samarbejde med en række kultur- og uddannelsesinstitutioner i Odense, private erhvervsdrivende eksterne aktører og en lang række frivillige som er uundværlige for festivalens virke og liv.

MitOdense – det, der samler os