fbpx

Hvordan kaster man magisk besværgelse? Hvordan spiller man rollespil med papir og terninger? Og hvordan lærer jeg at tegne en sej drage?

Mulighederne for at lære nyt er mange, når Magiske Dage Odense i sommerferien åbner den magiske sommerbutik i Vintapperstræde.

Butikken åbner mandag den 28. juni og lukker først igen den 31. juli, så der vil i hele sommerferien være spændende oplevelser i vente for børn og unge med hang til eventyr og magi. Butikken holder nemlig åbent fra klokken 10 til 17 hver dag, så alle får mulighed for at komme på besøg.

Desværre måtte vi jo aflyse Magiske Dage Odense sidste år. Festivalen vender heldigvis tilbage i efterårsferien, men jeg ved, at det kribler i fingrene hos personerne bag Magiske Dage Odense og alle festivalens faste deltagere, og derfor åbner vi allerede i sommerferien op for den magiske godtepose og inviterer eventyrglade børn og unge ind til en masse forskellige aktiviteter. Jeg er sikker på, at det også vil medvirke til at skabe liv og glade dage i byen.

By- og Kulturforvaltningen, Christoffer Lilleholt

Rollespil og elverskrift

I en lang række af forskellige aktiviteter kan børnene blandt andet prøve kræfter med rollespil på papir – såkaldt pen&paper. I samarbejde med butikken Faraos Cigarer giver sommerbutikken nemlig en introduktion til den særlige form for rollespil – og der vil også være mulighed for at se professionelle rollespillere udspille et eventyr omkring et bord.

Foruden en masse rollespil åbnes også den magiske workshop ‘Troldmandens lærling’, hvor byens fremtidige magikere blandt andet kan lære at lave magi, kommunikere med magiske væsener og tegne forskellige karakterer fra magiske universer. Man kan også lave havfrue-amuletter, hemmelige æsker, fe-huse til haven og meget, meget mere.

Den magiske sommerbutik holder åbent fra den 28. juni til 31. juli hver dag fra klokken 10 til 17.

Se det fulde program for alle dage i sommerferien.

MitOdense – det, der samler os