fbpx

Odense får sin egen ‘Cocktail Walk’ lørdag den 7. november 2020 kl. 14.00

Hos Cocktail Festival Odense brænder de for lækre smagsoplevelser og for at skabe et event, der huskes mange år fremover. Som alt andet i disse Corona tider har de været nødt til at innovere, og derfor tilbyder de nu en Cocktail Walk med 6 “besøgssteder” i Odense, hvor der serveres stedets unikke Signatur Cocktail.

Ruten bugter sig gennem Odenses sprudlende byliv og foruden lækre cocktails serveres der også lidt godt til ganen samt gode historier.

Ruten starter på havnen og slutter i Arkaden Food Hall, hvor der undervejs vil blive serveret i alt 6 cocktails ved hvert besøgssted.

Der vil være tre hold den 7. november og hver walk forventes at vare ca. 3 timer.

  • Hold 1: start kl. 13.00
  • Hold 2: start kl. 14.00
  • Hold 3: start kl. 15.00

HUSK! mundbind, varmt tøj og gode sko. Da dette er et event, hvor man går udenfor fra sted til sted, er det en god ide, at man er klædt godt på til vejret – både varmt tøj og gode sko anbefales.

Der vil kun være et begrænset antal billetter. Hvert hold vil være begrænset til 25 personer af hensyn til de nuværende restriktioner og forsamlingsforbud.

OBS! Cocktail Festival Odense gør opmærksom på, at ved køb af billet skal man være indforstået med, at de tilrettelægger arrangementet efter de retningslinjer og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, der foreligger. De følger udviklingen hver dag.

Find billetter her

MitOdense – det, der samler os