fbpx

Foredrag, talks, madkultur, øl, sundhed, verdensmål, kåring af Danmarks Bedste Brunsviger, oste-arrangementer, Schiøtzprisen og masser af restaurant tilbud lige til dig fra 7. – 13. september 2020

Som en af de meget få festivals gennemføres SPIS! Odense Food Festival i september. Der tages selvfølgelig højde for de hensyn i forhold til COVID-19, som evt. er aktuelle.

Det er 6. gang at det store fynske madmekka finder sted. Her vil som sædvanligt være fokus på de fynske specialiteter og råvarer.

Vi har lagt os ekstra meget i selen, for at sikre at hele familien kan finde noget i programmet, som interesserer dem. Jeg er særligt glad for, at vi i år, som noget nyt, samarbejder med Ungdomshuset Odense om at tiltrække flere yngre gæster til festivalen.

Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS! Odense Food Festival

Festivalen har haft store udfordringer som følge af COVID-19 og har aflyst mange events i foråret. Men med god opbakning fra samarbejdspartnere og sponsorer, er det lykkedes at få festivalen klar til september.

Der venter en uge med fokus på gastronomi, dansk madkultur og den fynske fødevarebranche. Glæd dig til SPIS! Madmarked, Restaurant Crawl og den fynske kokkekonkurrence Schiøtzprisen.

SPIS! Madmarked 11. – 12. september

Schiøtzprisen 13. september

Restaurant Crawl 11. september

SPIS! Vildt 12. september

SPIS! Ord 11. – 12. september

Mangfoldighedsmiddag med Ord Smitter 11. – 12. september

MitOdense – det, der samler os