fbpx

Lego søges til børne- og ungdomspsykiatri syddanmark, Odense. Det støtter et godt formål. Hele landet sender lego.

David Lind Nordby har sat sig for at hjælpe børn, som ikke har denne nemmeste start på livet. Lige nu har han samlet næste 300 kg lego, som er blevet sendt fra hele landet.

Jeg indsamler Lego til OUH Odense Børnepsykiatrisk afdeling. Jeg fik en henvendelse fra dem om jeg ville hjælpe. De kender mig fra Maskotparden på Børnehospitalet, som har været afholdt hvert år siden 2020. Da Børnepsykiatrisk afdeling ligger lidt væk fra Børnehospital bliver de ofte overset, og det har jeg sat mit for at gøre noget ved. Alle sygdomme er frygtelige og kan jeg give glæde til indlagte børn med ondt i livet, gør jeg det gerne og af hele mit hjerte.

Initiativtager, David Lind Nordby

Det hele startede med et Facebook opslag, som er delt næsten 900 gange. Henvendelser fra hele landet har budt ind med lego i alle afskygninger til store og små.

På mandag aflevere David Lind Nordby det indsamlede lego til børne- og ungdomspsykiatri syddanmark, Odense.

Du kan stadig nå at hjælpe, hvis du har lego liggende, som andre kan få glæde af.

Kontakt David Lind Nordby via mail i dag (søndag) nordby@pc.dk

MitOdense – det, der samler os

MitOdense anvender cookies. Ved at bruge mitodense.dk, har vi behov for at du godkender vores brug af cookies på siden. Cookies er lovpligtigt at informere om og med til at gøre din oplevelse bedre.   Læs mere