fbpx

Parasport Danmark og Svømmeklubben FREM Odense har indgået en aftale om delvis frikøb af Brian Marshall, der skal være landstræner for Dansk Parasvømning.

Svømmeklubben FREM er i forvejen engageret i Parasvømning via udviklingsarbejdet Rising Stars, og da Brian har erfaring som svømmetræner fra OL og VM er samarbejdet oplagt: Parasvømning opruster og satser på stor dansk deltagelse og medaljer ved OL i 2028 med landsholdssvømmere. Og det er naturligvis en udfordring som Brian ikke kan sige nej til.

Brian fortsætter stadig i FREM, og vi ser frem til at have en landstræner i vores stald, lige som vi imødeser en masse synergi-effekter – vi kan skabe et Parasvøm-miljø i Odense til gavn for byen og en masse unge mennesker i Odenses idræts-infrastruktur og med vore strategiske samarbejdspartnere Sports Academy Denmark og Odense Elite College samt ikke mindst Parasport Danmark. Læg dertil Odenses mange muligheder for ungdoms- og videreuddannelser.

Christian Heyde-Petersen, formand Svømmeklubben FREM

Svømmeklubben FREM har arbejdet på at koncentrere hele set-up’et i Odense med værtsklub, miljø, trænere, osv., De ligger lige midt i landet, de har infrastruktur, miljø, klub/forenings/idræts-ånd, og gode folk på posterne og samarbejdspartnere. Det betyder så også, at Odense nu har mulighed for at blive et centrum for Parasvømning.

Læs mere om den ambitiøse 7-års-plan, der skal løfte dansk parasvømning her

MitOdense – det, der samler os