fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Parasport Danmark og Svømmeklubben FREM Odense har indgået en aftale om delvis frikøb af Brian Marshall, der skal være landstræner for Dansk Parasvømning.

Svømmeklubben FREM er i forvejen engageret i Parasvømning via udviklingsarbejdet Rising Stars, og da Brian har erfaring som svømmetræner fra OL og VM er samarbejdet oplagt: Parasvømning opruster og satser på stor dansk deltagelse og medaljer ved OL i 2028 med landsholdssvømmere. Og det er naturligvis en udfordring som Brian ikke kan sige nej til.

Brian fortsætter stadig i FREM, og vi ser frem til at have en landstræner i vores stald, lige som vi imødeser en masse synergi-effekter – vi kan skabe et Parasvøm-miljø i Odense til gavn for byen og en masse unge mennesker i Odenses idræts-infrastruktur og med vore strategiske samarbejdspartnere Sports Academy Denmark og Odense Elite College samt ikke mindst Parasport Danmark. Læg dertil Odenses mange muligheder for ungdoms- og videreuddannelser.

Christian Heyde-Petersen, formand Svømmeklubben FREM

Svømmeklubben FREM har arbejdet på at koncentrere hele set-up’et i Odense med værtsklub, miljø, trænere, osv., De ligger lige midt i landet, de har infrastruktur, miljø, klub/forenings/idræts-ånd, og gode folk på posterne og samarbejdspartnere. Det betyder så også, at Odense nu har mulighed for at blive et centrum for Parasvømning.

Læs mere om den ambitiøse 7-års-plan, der skal løfte dansk parasvømning her

MitOdense – det, der samler os