fbpx

Nogle butikker er begyndt at åbne i Odense centrum, men barer, caféer og restauranter må stadig venter. Heldigvis er der gode naboer

I tøjbutikken Terminal A i Kongensgade har de åbnet dørene igen, men desværre møder de kolleger fra Odenses centrum, som stadig må holde sig i skindet – bl.a. herrerne fra cocktailbaren Visit.

Kollegerne hos Terminal A tænkte derfor at det var på tide at sprede lidt god energi – og samlede alle de flasker, som alligevel bare stod og trak støv i barskabet på hjemmefronten.

I denne uge kunne kollegerne fra Terminal A aflevere 17 fine flasker til Rasmus Greve, som er medejer og bartender på Bar Visit.

Bar Visit har indført et Take-Away koncept, så et udvalg af drinks kan afhentes i baren hver fredag – og nydes derhjemme.

Vi håber at vores bidrag kan give en smule rygvind og forhåbentlig lidt omsætning, med et minimum af udgifter. Alle erhvervdrivende er udfordrede og det er derfor vigtigt at støtte op om hinanden, da vi alle er en del af den samme kultur – nemlig vores fantastiske by

Nicholas Tommerup Jensen, Terminal A

MitOdense – det, der samler os