fbpx

Storms Pakhus og Bar visit har omgivelserne klar Søndag den 22. november 2020 kl. 13.00, hvor duften af jul vil brede sig langt omkring

Hvem laver årets bedste glögg på Fyn?

Kom med til en dag hvor krigszonen er kridtet op med kogeblus, store gryder, nissehue-beklædte restauratører og glade amatører, som alle står klar med deres bud på Fyns ultimative glögg.

Kristian Fjord står klar til at styre slagets gang, når der kæmpes om tre ærefulde priser: publikumsprisen, jury-prisen (professionel) og jury-prisen (amatør) Publikumsprisen (Folket bestemmer)

Juryprisen – professionel (Fyns Bedste Glögg for professionelle)
Juryprisen – professionel (Fyns Bedste Glögg for amatører)

Det er et dommerpanel med kyndige glöggentusiaster, der bedømmer dagens glögg ud fra følgende 4 parametre: Smag, duft, (jule)stemning samt præsentation.

FOR PUBLIKUM
Kom og vær med til at sætte dagsordenen, hvor det er dig der er med til at bestemme hvem der skal løbe med årets publikumspris. For at være med til at bedømme de mange glögg, skal du købe en billet for kun 50 kr. Du kommer til at smage minimum 8 forskellige slags glögg.

Obs.: Smagning af glögg er efter først-til-mølle princippet, og med forbehold for at nogle deltagere kan have udsolgt før andre.▪︎ 

Obs.: Der er kun 100 billetter i omløb grundet restriktionerne, så tøv ikke med at nuppe din billet lige her.

FOR DELTAGERE:
Laver du den bedste glögg på Fyn? Så er det nu du skal tilmelde dig til Fynsmesterskaberne 2020.

Regler:

  • Hver deltager skal medbringe 10 l. glögg. Der skal serveres glögg til både publikum og jury.
  • Der bliver sørget for smageglas til publikum, bord og kogeblus til alle deltagere.
  • Glöggen skal tilberedes hjemmefra, og varmes op i Pakhuset.
  • Det er kun fynske restaurationer, barer, kokke og glade amatører, som kan stille op i konkurrencen.

Tilmelding:
Hvis du ser dig selv som Fyns bedste glögg-brygger, så tilmelde dig til rr@stormspakhus.dk senest mandag d. 09/11. Der udvælges maks. 10 kandidater i hver kategori (professionel og amatør). Ved tilmelding skal der sendes 3 – 5 linjer som beskriver netop din glögg, og gerne lidt om dig selv. Der kæmpes om æren, omtalen og ikke mindst trofæet, som efterfølgende kan pryde enhver bardisk eller præmievæg.

MitOdense – det, der samler os