fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

For mange Odenseanere er arbejdspladsen skiftet ud med en hjemmearbejdsplads og ikke alle får bevæget sig nok i øjeblikket

Det har Dansk Firmaidrætsforbund en løsning på. Kl. 12.20 i de næste mange hverdage er du inviteret til aktivitets-frikvarter via Firmaidrættens Facebookside.

I denne tid er det vigtigere end nogensinde før, at vi dyrker sammenholdet selvom det er hver for sig. Aktiviteterne kan være Yoga, Fodbold, badminton, gå/løbeture, TRX eller vinterbadning der er populær blandt kollegamotions-aktiviteter.

Firmaidrætten har gjort det nemt for dig at få dyrket motion i en helt anderledes hverdag. For vi skal alle sammen op fra kontorstolen, sofaen og ud af sutskoene for at holde kroppen i gang. Derfor har de samlet en masse inspiration og idéer. Find alle idéerne her

Giv dine kolleger besked og besøg Firmaidrættens Facebookside kl. 12.20. i hverdage. I denne uge bliver du mødt af Kirsti og Kasper, der der har 10 minutters god kollegamotion med 100 % garanti for smil på læben og let sved på panden klar til dig og dine kolleger.  

Dyrk Sammenholdet.

MitOdense – det, der samler os