fbpx

For mange Odenseanere er arbejdspladsen skiftet ud med en hjemmearbejdsplads og ikke alle får bevæget sig nok i øjeblikket

Det har Dansk Firmaidrætsforbund en løsning på. Kl. 12.20 i de næste mange hverdage er du inviteret til aktivitets-frikvarter via Firmaidrættens Facebookside.

I denne tid er det vigtigere end nogensinde før, at vi dyrker sammenholdet selvom det er hver for sig. Aktiviteterne kan være Yoga, Fodbold, badminton, gå/løbeture, TRX eller vinterbadning der er populær blandt kollegamotions-aktiviteter.

Firmaidrætten har gjort det nemt for dig at få dyrket motion i en helt anderledes hverdag. For vi skal alle sammen op fra kontorstolen, sofaen og ud af sutskoene for at holde kroppen i gang. Derfor har de samlet en masse inspiration og idéer. Find alle idéerne her

Giv dine kolleger besked og besøg Firmaidrættens Facebookside kl. 12.20. i hverdage. I denne uge bliver du mødt af Kirsti og Kasper, der der har 10 minutters god kollegamotion med 100 % garanti for smil på læben og let sved på panden klar til dig og dine kolleger.  

Dyrk Sammenholdet.

MitOdense – det, der samler os