fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Ejendomsudlejer Nordicals Odense har udlejet endnu en del af den historiske bygningen på Flakhaven

@acperchs

Den traditionsfyldte og historiske tevirksomhed, A.C. Perch’s Thehandel Aps’, har valgt at slå sig permanent ned i lokalerne på Flakhaven – med deres eftertragtede koncept, som består af både Thehandel og Tea Room.

Der er ingen tvivl om, at vi er meget begejstrede for at have været medvirkende til at A.C. Perchs har valgt netop Flakhaven til deres kommende forretning i Odense. Området ved Flakhaven, har gennemgået en utrolig positiv udvikling det sidste års tid og at de smukke historiske lokaler snart skal huse den historiske tehandel og tesalon kunne ikke være en bedre kombination. De historiske lokaler mod den flotte plads på Flakhaven, er meget eftertragtede og der er snart ikke flere ledige lokaler tilbage – vi har faktisk kun 1 ledigt lejemål tilbage på Flakhaven, det vidner om at området er blevet meget attraktivt.

Erhvervsmægler, Christopher Bøje, Nordicals Odense

Lejemålene på Flakhaven er eftertragtet, og Nordicals Odense har kun et ledigt lejemål tilbage i den historiske ejendom.

I 2020 havde A.C. Perchs en popud-store i Vestergade, men corona gjorde det svært at arbejde videre med planer for åbning.

Flakhaven har efterhånden nogle ret ekstraordinære butikker såsom Werenberg, Hästens og Bang & Olufsen.

Nordicals Odense

MitOdense – det, der samler os