fbpx

Svømmeklubben FREM Odense er landets mest succesrige indenfor vandpolo med hele 28 Danmarksmesterskaber på herre-siden.

De håber på et stærkt fremmøde af tilskuere til semifinalen d. 4. december, som spilles klokken 15:45 i svømmehallen Universitetet ved SDU (Syddansk Universitet). Det vil klart styrke den enestående hjemmebanefordel som de i år har i semifinalen. Her venter de nuværende Danmarksmestre fra Tommerup.

Frem er Fyns største svømmeklub med 1800 medlemmer, en 100-år lang klubhistorie og beliggenhed i svømmehallen Universitetet ved SDU (Syddansk Universitet). Klubben har discipliner på tværs af alle årgange, og livrednings-, svømme-, udspring- og vandpolohold for både børn og voksne.

Især har deres vandpoloafdeling for tiden vokseværk med nye interesserede unge, som strømmer til deres hold, for at prøve kræfter med hvad der betragtes som værende en af verdenens hårdeste sportsgrene. Sidst men ikke mindst, ser de også stor vækst i deres relativt nyetablerede damehold, som i dag både spiller med i pokalturneringen, men som også skal spille Danmarksmesterskab til foråret 2022.

Det bliver en semifinal med et brag af et lokal-derby, hvor et ungt førstehold fra storklubben i Odensemøder Danmarksmestrene fra TSK Tommerup i en placeringskamp om en finaleplads i København den 12. december. 

Gennem årene har herrerne I Svømmeklubben FREM Odense også været Danish Cup (Pokal) vindere 25 gange, nordiske mestre 6 gange, og andenplads-placeret af to omgange i større europæiske EU Nations Cup turneringer. I tidernes morgen har deres førstehold også spillet gruppespil i Champions League. 

MitOdense – det, der samler os