fbpx

Det bliver med lækre toner og smagfulde bobler 

Sensommer event med garanti for god stemning
Fredag d. 18. september kl. 16. og 17. sejler Odense Aafart ud på byens smukke å for sidste gang i år, hvor musiker og saxofonist Michael Rune samt DJ Jeppe Fureby vil sørge for en fantastisk stemning og lækre toner, alt imens du kan nyde et lækkert glas bobler.

Rammerne for en hyggelig aften med dine nærmeste starter på åen. Eventet er perfekt til at igangsætte en mindeværdig weekend, idet dette finder sted en time om eftermiddagen henholdsvis kl. 16. og 17.

Jeg er så glad for, at vi kan slutte en turbulent sæson af på denne fantastiske måde. Jeg ser meget frem til dette event, da det bliver en smuk afslutning på en udfordrende sæson, hvor vi virkelig skulle kæmpe mod alle odds. Eventet vil skabe en tiltrængt god stemning, der med garanti vil sende alle deltagere godt, energifyldt og glædeligt ind i efteråret og vinteren. Vi taler af erfaring, når vi siger, at disse events altid er hyggelige, og nogle man sent vil glemme. Vi har desuden valgt at gøre det meget intimt, så der kan holdes ekstra god afstand ombord.  

Odense Aafarts direktør, Eva Pasgaard

Det er ikke Saint Tropes – Det er meget bedre
Nyd den smukke sejltur på Odense Å til lækker chill-out loungemusik fra DJ Jeppe Fureby og Michael Rune på sax. Det musikalske univers, som man vil opleve, vil give en sydeuropæiske vibe, som alle vil kunne varme sig på.

Michael Rune trådte for alvor ud på den danske musikscene tilbage i 2011 med hittet ”Min indre stemme” (feat. Nadia Gattas), og siden da er det bare gået musikalsk fremad. Han kan med sin saxofon skabe en international atmosfære, som lader tanker associere frit til minderne om en god ferie sydpå.

Dette fantastiske musikalske univers nydes med et glas gratis bobler, hvilket egner sig perfekt til en hyggelig pre-dinner tur, inden man skal tilbringe aftenen med sine nærmeste.

Det eneste du skal gøre, er at komme med dit bedste humør og suge til dig af den strålende stemning.

Billetter kan købes på Odense Aarfarts hjemmeside eller på events facebookside (https://www.place2book.com/da/list/EM6722) En billet koster 135 kr. og inkluderer 1 glas bobler

MitOdense – det, der samler os