fbpx

En eksklusiv aften med hotdogs der sparker røv – men det kræver billet

Hotdog kongen, Martin Bager Wulff har indgået samarbejde med Bryggeriet Flakhaven, hvor de skal dele lokale. Dvs. Bryggeriet Flakhaven har lukket mandag-onsdag og her vil Martin Bager Wulff lave en ugentlig hotdog aften.

Tirsdag d. 25. februar er første aften, men det kræver billet for at sætte tænderne i Hotdog HeaVen. Find billetter her

Selv udtaler Martin Bager Wulff:
Danmarks HotDog Mesias er genopstået fra de døde og hans kirke ligger på en af Odenses mest eftertragtede adresser. Den 25. februar afholder han sin ‘Første Nadver’. Mine HotDogs har været længere undervejs end letbanen.
Jeg åbner mit koncept HotDog HeaVen, fordi Odense er oversvømmet i burgers og café nachos, og fordi HotDogs er min passion og det jeg brænder for og tro mig, jeg er som en skovbrand.

Som noget helt nyt skal HotDog Hell også se dagens lys. Det betyder at der i kælderen er 30 VIP pladser der kan købes til en noget højere pris. HotDog Hell er hjemsted for alle de syndigste HotDogs, det vil sige fx. meter lange Dogs, Chilli Dogs, LandGangsDogs og dem med så meget sovs at Fede fra Matodor ville få et hjertestop. Det hele parres selvfølgelig med fri Luxus Fadøl.

Når det kommer til resturanten holder jeg mig foreløbig til én enkelt åbningsdag om ugen, nemlig tirsdag og dette gør jeg fordi det vigtigste for mig er, at hver eneste åbningsdag bliver en Himmelsk eller helvedsk oplevelse som I ikke kommer til at glemme igen!
Derudover er jeg bare bedst når jeg bruger 6 dage på at skabe. Og på syvende dag ser jeg jer nyde mit skaberværk! Jeg glæder mig til at se jer i mit hus, min kirke”
, – Martin Bager Wulff Aka HotDog Mesias-Ceo and Founder HotDog HeaVen.