Tre stjerne bliver til en gigantisk gastronomisk madoplevelse i Odense
Præsenteres af Pasfall, NO61 & HOS
Lad Bededagsferien starte med et kokketræf, hvor Pasfall, Pilsmark & Spolum fra Restaurant Pasfall, NO61 & HOS vil lave en oplevelse, som I kan nyde derhjemme! Få kokkene hel tæt på med små “live-videoer”, som I kan tænde for derhjemme.
Den 6 retters forårsinspireret menu består af:
HOS´ forret:
Grillede kammuslinger med ærter Francaise, muslingefløde & ørredrogn
NO61s Forret:
Rørt salat af torsk & hummer med syltede rødbede & krydderurter
NO61s Mellemret:
Tartelet med kalvebrisler & fynske asparges
Pasfalls hovedret:
Ballotine af frilandsoksemørbrad, stegte fynske, grønne asparges & morkelsky
Pasfalls Ost:
Profit rolls med rørt Lokeost & blåbær chutney
Hos´ Dessert:
Fynske rabarber med ymerfromage, sprød havre & vaniljecreme
Brød & smør
kr. 600,- pr. person (minimum 2 personer & max 10 personer)
(Der kan desværre ikke tages hensyn til diverse allergener & ønsker denne dag)
Hele menuen afhentes hos Restaurant Pasfall i Brandts Passage mellem kl. 16.00-18.00 torsdag d. 7.maj, hvor I (på afstand) kan hilse på kokkene.
Vidste du det? … Menuen kan faktisk nydes torsdag aften efter afhentning eller fredag, lige når I har lyst.
I vil pr. mail inden afhentning, modtage skriftlig vejledning om simpel anretning & tilberedning.
Herudover vil I modtage små filmklip fra “Format Media” med kokkene der præsentere menuen.
Adresse: Afhentes ved Pasfall – Brandts Passage 31 5000 Odense C
MitOdense – det, der samler os