fbpx

I samarbejde med Røde Kors og Blå Kors inviterer Boulders udsatte børn, unge og familier til en gratis dag i klatringens tegn 25. december med varm kakao og aktivt samvær.

Normalt holder Boulders klatrecentre lukket 1. juledag, men i år er udsatte inviteret til at komme og være sammen om den sociale klatresport.

En af vores medarbejdere fik den gode idé, at vi skulle holde åbent den 25. december for dem, der har det sværest i julen, og det sagde jeg ja til med det samme. Det koster os ikke noget, og så håber vi, at det kan give julevarme til dem, der har mest brug for det.

Martin Videbæk Petersen, direktør og medejer af Boulders.

Sammen med blandt andet organisationerne Røde Kors og Blå Kors har Boulders iværksat dagen, der kører på frivillig arbejdskraft og gør det muligt for de udsatte at få deres egen dag i centrene.

Højtiderne kan være særligt svære for udsatte, og det at komme ud af huset kan have rigtig høj værdi i sig selv. Samtidig kan det også give tryghed, at de har centrene for sig selv. Vi vil gerne tilbyde en dag i et trygt, positivt og konstruktivt miljø, hvor man kun skal tænke på at hygge sig.

Martin Videbæk Petersen, direktør og medejer af Boulders.

Alt lige fra skoleje til instruktørhjælp og varme drikke i koppen er gratis ved arrangementerne, der foregår i samarbejde med flere organisationer i Boulders centre i Odense, Aarhus og København fra klokken 10.00-17.00 25. december.

Organisationer for udsatte kan tage kontakt til Boulders, hvis de ønsker at være med, da der fortsat er plads til flere deltagende.

Boulders.dk er en dansk fitness-klatrekæde med centre i Aarhus, Odense og København, som siden 2009 har været med til at præge klatring og bouldering på den danske scene. Med ugentlige opdateringer af klatreruter på fem sværhedsgrader er der udfordringer for både nye som erfarne. 

MitOdense – det, der samler os