fbpx

Dørene er blevet åbnet til LUMAGICA’s lysfestival Enchanted Winter Forest. Kongens Have i Odense er frem til den 19. december 2021 forvandlet til et magisk lysunivers for hele familien.

Den 12. november blev dørene slået op til LUMAGICA’s lysfestival Enchanted Winter Forest og siden er mange glade og håbefulde gæster strømmet til Kongens Have, i ført varmt overtøj og godt humør.

Når gæsterne træder ind i LUMAGICA’s fortryllende skov, breder der sig en hyggelig atmosfære og lysopsætninger pirrer nysgerrigheden blandt gæsterne. Mange foreviger besøget på lysfestivalen, ved at tage billeder med sine kære foran lysopsætningerne.

Den tilrettelagte rute, fører gæsterne igennem en eventyrlig fortælling, hvor lysende opsætninger og musik, fortæller historien om skovens dyr og væsener. Fyldt med begejstring går de fremmødte familier hånd i hånd, og nyder lyset og stemningen. På det første torv de ankommer til, bliver de brændte mandler rørt i de store gryder, og duften af jul ligger sig tungt over haven. Med bolchefarvede poser i hænderne, løber de mange børn gennem Laserstien, hvor de opsatte røgmaskiner, skyder stemningen helt i vejret.

Med humøret i top er gæsterne klar til at møde skovens dyr mellem træerne. Store lysende elge, hjorte og egern følger gæsterne hen til stjerneportalen.

Undervejs på oplevelsesruten, forsætter magien i det store foodarea, hvor gæsterne bliver præsenteret for et lækkert udvalg af mad og drikke, samt hyggelig livemusik. I loungeområdets hjemmelige atmosfære nyder de besøgende en bid mad og hinandens selskab, inden ruten forsætter på havens snoede stier.

Et stort hit for børnene er de interaktive trommer, hvor man er med til at skabe lys og farver i græsset i parken. 

Afholdelsen af Enchanted Winter Forest i Kongens Have går over al forventning. Der er en hyggelig og julet stemning, som gæsterne virkelig er glade for. Vi får rigtig mange rosende ord om vores store lysende dyr, som troner frem mellem de oplyste træer og vi nyder de personlige historier, som også bliver skabt på lysfestivalen.

Nadja Kalnæs, marketingschef, LUMAGICA.

MitOdense – det, der samler os