fbpx

Kom med på en rejse med swingende jazz fra New York, Stockholm og Paris, når Bigband 5000 DK giver koncert i unikke omgivelser.

Fra New York via Paris og til månen
Til koncerten den 25. november er orkestret inspireret af vores udstilling Drømmenes Kupe og de autentiske omgivelser på museet. Aftenens numre er alle inspireret af tog og andre rejseformer. I kommer bl.a. på en tur til Harlem med A-toget, et smut forbi New York, Stockholm og Byernes By Paris. Koncerten slutter med en tur til månen. Der er lagt op til en aften med god musik midt mellem de store jernkæmper.

Bigband 5000 DK sender masser af vellyd ud blandt de store lokomotiver i den gamle remise, når bandet sammen med solist Erik Lysholm tager publikum på en tur rundt i verden.

Odense ældste bigband med bredt repertoire

Bigband 5000 DK er Odenses ældste bigband med 18 seriøse og entusiastiske musikere i alle aldre, der spiller glad, stemningsfuld, swingende og energisk bigband-musik. Repertoiret er især centreret om original-arrangementer af Count Basie, Duke Ellington og Glenn Miller. Orkestret garanterer en swingende og musikalsk aften.

JernbaneKULTUR – fortolkninger af jernbaner, tog og rejser

Koncerten er den anden i rækken af efterårets arrangementer, hvor Danmarks Jernbanemuseum under overskriften JernbaneKULTUR præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker eller er inspireret af jernbaner, tog og rejser.

Med JernbaneKULTUR byder Danmarks Jernbanemuseum på en række anderledes kulturarrangementer, hvor vi præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker, er inspireret af eller på anden måde forholder sig til jernbane, tog og rejser.

Praktiske oplysninger

  • Dørene åbner kl. 19.00.
  • Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.
  • Der er tale om unummererede pladser

Billetter:  Alm,. billet: 100 kr.

Klubmedlem75 kr.

MitOdense – det, der samler os