fbpx

Sidste år meddelte by- og kulturrådmand Jane Jegind, at denne valgperiode blev hendes sidste i odenseansk politik. Nu har hun meddelt, at hun træder tilbage som rådmand for at starte i stillingen som chef for erhvervs-, kultur- og turismeområdet i Langeland Kommune.

Jane Jegind blev valgt ind i Odense Byråd i 1998, og dermed er hun det længst siddende medlem af det aktuelle byråd. Undervejs er det blevet til fire år som børn- og ungerådmand, fire år som ældre- og handicaprådmand og siden 2014 har Jane Jegind haft posten som by- og kulturrådmand. Hertil kommer en lang række bestyrelsesposter – lokalt, regionalt og nationalt.

Jeg har været utrolig glad for min tid i Odense Kommune. Både som byrådsmedlem og rådmand. Odense er en fantastisk by med et væld af engagerede borgere og muligheder for at lære og opleve. Her har jeg været så privilegeret at være med i maskinrummet sammen med gode politiske kolleger og dygtige medarbejdere. Det vil jeg se tilbage på med stor glæde, og så vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige en stort ydmyg tak til alle dem, der gennem årene har udvidet min horisont, beriget min viden og givet mig ting at tænke over. Tak for det og tak for den tillid og tiltro I har vist mig.

Jane Jegind

Men den 1. september siger Jane Jegind farvel til odenseansk politik. Her tiltræder hun en stilling som chef for erhvervs-, kultur- og turismeområdet i Langeland Kommune, hvor hun får ansvaret for den samlede kommunale indsats på området.

Sidste år meldte Jane Jegind ud, at denne valgperiode ville blive den sidste, og nu bliver det altså til et farvel godt 14 måneder før valget.

Jane Jegind har fået muligheden for at tiltræde et drømmejob, hvor hun kan bruge al erfaring og viden inden for de områder, som optager hende allermest. Erhvervslivets, fritidsområdets og kulturens vilkår.

Når en personlighed, som Jane Jegind der har kæmpet for at skabe et fantastisk Odense i så mange år, forlader byen, kan du kun sige tusind tak for indsatsen. Det er altså ikke alle, der kan holde entusiasmen og niveauet så højt i så mange år.

Hannibal Klok, Formand, MitOdense.

Det er bestemt en særdeles stærk forstærkning, der bliver tilknyttet Langeland.

God vind fremover, Jane.

MitOdense – det, der samler os