fbpx

I samarbejde med OFF – Odense International Film Festival og Showmen præsenterer Kulturmaskinen: 
TUMLE TV – fynsk børnekultur til sofaen

Kulturmaskinen savner at præsentere oplevelser og har derfor besluttet at oprette sin egen TV Kanal med figurerne Tumle og Frida. Tiden kalder på nye veje og nye tilbud. Derfor sender Tumle og Frida live med gæster fra Frølageret i Kulturmaskinen kl.10 hver dag i uge 7.

Find begivenheden her – det er ganske gratis.

Kulturmaskinen er et levende sted med bl.a. værksteder, filmfestivaler og kulturtilbud. Huset spiller sammen om at bringe den lokale kultur ud til de fynske børn – også under en nedlukning. 

Tumles ven Frida kommer fra Lundeborg og er sanger, hun synger hver dag særlige sange, som Tumle kommenterer med et ‘MØF’. 

Tumle TV kommer sammen med Kulturmaskinens værksteder med forslag til godt håndværk, man kan lave derhjemme. I løbet af ugen sender OFF kortfilm på Tumle TV for børn, og måske kommer Tumle og Fridas nabo, Hr. Underfundig forbi og tryller. Tumles ven, Benny the Myg er som altid konstant krænket og mener, at man skal tage mere hensyn til de små i samfundet. 

Tumle har rystet støvet ud af pelsen og er på vej ud til alle børn – i første omgang gennem skærmen, men vi glæder os også utrolig meget til at han kan give nogle store, blå, pelsede krammere igen. Der er også en hel stribe af Tumles venner, som allerede nu glæder sig til at komme og skabe glæde, når vi igen kan slå dørene op i Frølageret og Magasinet. Igennem musik, leg, film og kreativitet er det vores mission at skabe nogle unikke oplevelser, som kan samle hele familien.

Faglig leder Niels Christian Geil hos Kulturmaskinen

Tumle TV er begyndelsen på en række børnearrangementer i 2021, hvor Tumle og Frida insisterer på at have det sjovt, også under en pandemi.

Tumle har igennem flere år udvist stor kærlighed til kortfilm, og det er vi rigtig glade for. Det er kommet til udtryk under OFF – Odense International Film Festival i august, hvor den store blå og bløde Tumle har besøgt os og vist kortfilm for det yngste publikum og deres voksne. Det har været en stor succes og vakt masser af glæde og store smil. Derfor er vi også superglade for at få lov til at vise flere fede kortfilm fra OFF, når Tumle går live i ungernes vinterferie.

Festivalleder, OFF, Birgitte Weinberger

Live-streamingen forlænges af en række fysiske arrangementer, når kulturlivet genåbner.

MitOdense – det, der samler os