fbpx
Odense MitOdense

MitOdense – det, der samler os

MitOdense er influencer i Odense,
der bringer nyheder for Odenseanere. 

Læs her under og følg med på MitOdense Instagram og Facebook for flere spændende historier.

Alting har en ende, men for alle studenter handler denne tid om at drømme og nyde

Leder af Hannibal Klok

Mange timers undervisning og lektier er nu slut for denne omgang. Det har været hårdt og for nogen mere end andre. Men at stå der, med det endelige bevis i hånden ellers retter sagt, på hovedet, så er det det hele værd.

Du kan se det i øjnene på de unge – de nyder hvert et øjeblik.

De har hørt historierne, set billeder og videoer, set årgangen over dem og nu er det deres egen tur. De står lige midt i en af Danmarks ældste traditioner med deres helt egen hue. De er en del af historien nu.

Den hue er ‘Jeg kan godt selv, huen’. Beviset på at du kan godt klare dig selv.

Nu venter masser af traditioner med fest og glade dage. Der skal måske lige sprittes lidt af, bare for en sikkerheds skyld. Det er nu studenterne skal drømme og nyde sommeren. Der venter andre drømme lige om lidt.

COVID-19 har ændret meget for os alle. Det gælder også for de nye studenter. Vi har alle et ansvar, for at undgå at smitten bryder ud igen. Vi skal bare lige huske, inden vi dømmer dem på lastbilen, hvor de sikkert står tæt sammen, at de allerede er tætte sammen i skolerne. Og de er i deres egen klynge. De har helt styr på situationen. Og det skal vi alle have tillid til.

Så husk at vinke smilene til dem, når de dytter, råber, fester og vinker til dig i gaderne. Det er deres drømme de lever nu. Det skal de have lov til, og de har fået lov.

Formand for MitOdense,
Hannibal Klok

De odenseanske gymnasier Sct. Knuds Gymnasium, Mulernes Legatskole, Odense Katedralskole og Tornbjerg Gymnasium er indgået i et samarbejde, hvor de ser fordele og udvikling i at arbejde sammen og synliggøre STX og HF. Odense STX og HF (OS er en sammenslutningen, der trådte aktivt i kraft ved starten af skoleåret 2015/2016.

MitOdense – det, der samler os