fbpx

I øjeblikket oplever mange selvstændige svære tider i Odense og hvordan kommer man så videre herfra. Heldigvis er der mange, der gerne vil hjælpe og en af dem er Bahadir Demirhan.

Bahadir Demirhan er en ægte Odenseaner, der bare gerne vil have et Odense, hvor alle har de bedst forudsætninger for, at leve det liv de gerne vil. Derfor tilbyder han nu sin hjælp til selvstændige erhvervsdrivende i Odense.

Jeg synes bare, det er vigtigt, at vi som samfund står sammen i denne svære tid. Det er en historisk situation som kræver samfundssind! Og jeg kan bidrage med det, jeg er bedst til.

Odenseaneren, Bahadir Demirhan

I gennem flere sæsoner har Bahadir deltaget i DR 1s ‘Hammerslag’ og til dagligt er han partner hos Nybolig Odense – Thomsen, Demirhan og Led.

Her er Bahadirs besked til selvstændige i Odense:

Jeg har de seneste dage læst mange fantastiske opslag på FB, hvordan folk hjælper hinanden i disse svære tider helt frivilligt – jeg synes virkelig det er flot?

Jeg er ikke nødvendigvis den bedste til at hjælpe med noget fysisk, men jeg er kreativ og jeg er muligvis den bedste til at sælge!

Er du fx tømmer, god til dit håndværk, men ikke ved hvordan du får lukket en ordrer? Er du bogholder og god til at nørde med tal, men ikke ved hvordan du får kunder?
Uanset branche, så er du velkommen til at smide en mail på bad@nybolig.dk med dit telefonnummer, og hvad du mangler hjælp til – så er jeg sikker på jeg kan komme med et indspark eller to, helt gratis – det er vigtigt for Danmark så mange kommer igennem denne tid bedst muligt?

Du må også gerne skrive selvom du er ejendomsmægler og jeg skal stadig nok hjælpe?

Salg handler ikke om hvor dygtig du er, men om følelser og hvilke følelser du efterlader kunden med.

Det har aldrig været nemmere at komme i kontakt med kunderne, de er jo hjemme alle sammen og er tilgængelige!

Skriv og jeg skal gøre mit bedste?

Odenseaneren, Bahadir Demirhan

MitOdense – det, der samler os