fbpx

Der bliver noget for alle sanser, når årets H.C. Andersen Festivals byder på visuelt totalteater i Munke Mose.

Ballet, skyggeteater, moderne dans, kor- og gospelsang, skuespil, akrobatik, animation og lysdesign. Det hele krydret med og bundet sammen af elementer fra Pink Floyds lydunivers, som samlet set giver en moderne fortolkning af H.C. Andersens liv.

Bag det visuelle show står den lokale duo ”Mænd uden slips,” der består af Michael Lund og Kim Dahl, og de har et klart ønske om, hvad de besøgende i Munke Mose skal have med hjem fra showet.

Vi vil give fynboerne noget, de ikke har set før, et fedt show og noget at tage med hjem, som de kan snakke videre om.

Michael Lund fra ‘Mænd uden slips’

GREB UDFORDRINGEN

Han og kollegaen Kim Dahl var ikke sene til at gribe udfordringen, da de blev opfordret til at lave showet i Munke Mose. Og de blev også hurtigt enige om, at de gerne ville lave deres egen fortolkning af H.C. Andersens selvbiografi, ”Mit livs eventyr.”

Vi vil gerne komme med vores bud på, hvad der gjorde H.C. Andersen til den, han var, og hvordan hans liv ville have set ud, hvis han havde levet i vor tid. Derfor læste vi hans selvbiografi og valgte nogle hændelser og perioder ud, der efter vores mening definerede Andersen.

Kim Dahl fra ‘Mænd uden slips’

Showet går gennem H.C. Andersens fødsel i Odense, mødet med latinskolen, hans store forelskelse i Riborg, dannelsesrejsen til Tyskland, Frankrig og Schweiz og udnævnelsen som æresborger i Odense i 1867, og hver begivenhed bliver visuelt fortalt med forskellige kunstformer, så alle sanserne bliver aktiveret. Også ørerne, der blandt andet bliver præsenteret for Pink Floyds lydunivers.

Showet i Munke Mose foregår hver aften fra søndag 22. august til lørdag 28. august kl. 22.00 og varer cirka 20 minutter.

Der er dog forbehold alt efter corona situationen.

MitOdense – det, der samler os