fbpx

Myndighederne har valgt at lukke ned for blandt andet kulturlivet og dette gælder desværre også for H.C. Andersen Festspillene.

Efter et rekordstort forsalg, er det derfor med grædende teaterhjerte at en enig bestyrelse i dag har valgt at aflyse vinterens forestilling ”Folk og røvere i Kardemomme By”

Vi synes først og fremmest, det er ærgerligt for alle de medvirkende, der allerede har lagt mange timer i forberedelserne”, fremhæver instruktør Carsten Friis.

 “Vi har haft et enestående billetsalg og er yderst taknemmelige for at danskerne gerne vil H.C. Andersen Festspillene både sommer og vinter”, fortæller formand Rune Kallager.

Over 5000 havde allerede købt billetter til Folk og røvere i Kardemomme By, og vil selvfølgelig få refunderet det fulde beløb inklusiv billetgebyr.”Vi ved godt, at det ikke er et krav at tilbagebetale billetgebyret men vi synes, at dette er det rigtige at gøre i denne meget triste situtation” siger formanden og forsætter: “Det er jo ikke vores mange gæsters skyld og man skal trykt kunne købe billetter til vores forestillinger og vide, at festspillene altid opfører sig ordenligt”.

 Med den store interesse der har været for at se ”Folk og røvere i Kardemomme By” vil foreningen, straks undersøge mulighederne for at få rettighederne til forestillingen i 2023.

Foreningen vil nu kigge fremad, og lægge alle kræfter i forberedelserne til sommerens eventyrmusical i Den Fynske Landsby. Her glæder vi os til at arbejde med H.C Andersens fortælling om Hyrdinden og Skorstensfejeren. 

Forestillingen spiller fra den 13. juli til og med den 6. august og billetsalget starter den 2. maj 2022

MitOdense – det, der samler os