fbpx

De medvirkende blev fundet for mere et år siden fundet. Og alle børn og unge var klar allerede sidste sommer – men så kom COVID-19, og det hele blev aflyst.

Billetsalget går i luften mandag den 3. maj kl. 10. 

Det var en meget trist og svær beslutning vi var nødt til at træffe sidste år, men en nødvendig beslutning. Nu er der gået et år, og med de nuværende restriktioner kan vi gennemføre dette års festspil. Så til sommer skal der laves stor eventyrmusical i Den Fynske Landsby.

Rune Kallager, Formand for H.C. Andersen Festspillene

De 47 børn og unge, som skal være med i årets forestilling, glæder sig til at komme i gang. Allerede sidste forår blev rollerne fordelt af instruktør Carsten Friis. I rollen som Tommelise finder vi Mille Friis, der glæder sig til at spille en hel sommer i dejlige Den Fynske Landsby.

Mille Friis skal spille Tommelise

Orkesterleder Julie Strange har skrevet helt ny fantastisk musik til sommerens udgave af “Tommelise”, som dermed bliver en ganske ny og anderledes forestilling.

H.C. Andersen Festspillene har valgt kun at sætte 1000 billetter til salg pr. forestilling, det er noget mindre end de 1700 der normalt sætte til pr. forestilling. Så man skal nok ikke vente til sidste øjeblik med at købe billetter.

Rune Kallager lover, at skulle det værst ske igen, nemlig at må aflyse på Covid19, får alle deres penge retur, ligesom det skete sidste år.

Tommelise har premiere den 14. juli og spiller frem til den 7. august i Den Fynske Landsby. Der spilles hver dag klokken 16.00. Desuden spilles en formiddagsforestilling den 4. august kl. 11.00.

Fakta om H. C. Andersen Festspillene

·      H.C. Andersen Festspillene er et af Danmarks største friluftsspil

·      I 2019 overværede over 20.000 publikummer ”Nattergalen” i Den Fynske Landsby

·      47 børn og unge er på scenen under ”Tommelise”

·      ”Tommelise” er nummer 56 i rækken af friluftsspil

·      Det er 3. gang H.C. Andersen Festspillene opsætter ”Tommelise”

MitOdense – det, der samler os