fbpx

Det bliver en folkefest for hele Danmark lørdag 25. juli, som er noget anderledes end den, du kender

Grøn Koncert er en tradition for mange i Odense. Det er sommer, sol, musik, venner, familie og masser af de grønne lige midt på Dyrskuepladsen.

Og den grønne sommer kan du stadig få. Det er bare hjemme hos dig selv og med de nærmeste. Du og hele Odense er inviteret til at afholde Grøn Koncert, nu blot i haven, i køkkenet, på altanen, på kollegiet, i gården eller på båden. Alle steder kan  bruges, småt som stort, ude som inde.

TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Grøn Koncert, Muskelsvindfonden og Tuborg har virkelig tænkt i nye baner, så du stadig kan få en stor oplevelse. Faktisk så stor, at Grøn kan komme hjem til dig.

Alle, der ønsker at holde deres helt egen Grøn Koncert i privaten, kan deltage i en konkurrence om at blive en af de udvalgte Grøn Koncert-værter. Hold øje med Grøn Koncerts Facebook side. Er man en af de mange heldige vindere, får man besøg af Muskelsvindfondens berømte crew, der monterer scene, lys og en bar fra Tuborg. Og selvfølgelig medbringer de også det, det hele drejer sig om: Musikerne.

I år er rollerne altså byttet om, så du være værter for festen. Tuborg har skabt platformen, Grøn kommer med musikken, og TV 2 og NOVA sørger for, at højdepunkter fra koncerterne kan høres og ses i hele landet i tv, radio og selvfølgelig digitalt.

Det er top-solister og stjernebands samt mindre kendte bands og kommende stjerner gennemfører livekoncerter over hele landet og bidrager dermed til sommerfesten. Koncerterne er gratis, og derfor går der ikke nogen penge til Muskelsvindfonden i år.

Grøn er sammenhold. Grøn er fællesskab. Grøn er kærlighed. Med andre ord: Grøn er noget, vi ikke kan undvære. Derfor gør vi hele Danmark Grøn ved at rykke ud i landet og hjem til danskerne. Kun fantasien og afstandsreglerne sætter grænserne. I stedet for at publikum kommer til Grøn, kommer Grøn nemlig til publikum.

Christian Sveigaard, Marketing & Sponsorship Director, Tuborg

Det bliver ikke den sommer vi alle havde håbet på, men vi kan gøre den så god alligevel, at det bliver en sommer, vi aldrig glemmer.

MitOdense – det, der samler os