fbpx

Det er efterhånden blevet tradition at starte sin nye tilværelse som studerende i Odense ud med en studiestartsfest. Og det er lige præcis dette, Generator Spring Party har til formål at gøre, når de på lørdag åbner dørene op på DOK5000, hvor studiestartsfesten finder sted. 

Af Line Hedemann

Vi kender Generator fra sensommerbilledet, hvor studiestartsfesten starter torsdag og bevæger sig dernæst hen over flere dage med afslutning lørdag aften. 
Selvom man af og til som arrangør skal tage chancer, når det kommer til vejret i Danmark, har der trods dårligt vejr altid været stor opbakning i bybilledet. Her udnytter flere butikker den gode mulighed for at holde længere åbent samt kæle lidt ekstra for sine kunder. Derfor henvender Generator sig ikke kun til den yngre befolkningsgruppe, men menes at fremstå meget alsidig. Formålet med dette er at fejre Odense, som den enestående studieby, den er.

https://www.instagram.com/p/B8D5fiIhP1B/

Odense kommune i samarbejde med frivillige
Odense kommune har sammen med Albani og generatorteamet arbejdet hårdt for at få stablet en fest på benene, hvor formålet er at give en varm velkomst til nye såvel som gamle studerende.

Generator spring party
Formålet er ikke anderledes på lørdag, d. 29. februar, hvor Generator Spring Party finder sted. Her er en stor dosis af byens bedste DJ’s samt andre kunstnere fra hele landet samlet under DOK5000, for at give de deltagende et brag af en fest. For en samlet sum af 150 kroner, 100 kroner for studerende, kan du komme til at opleve kunstere som Kongsted, Kidd, Nonsens, Few Wolves, Rope of dope, Anek og Busy Doin’ Nothin’.

Neonparty
Teamet for på lørdag står klart – Neon party. Derfor har teamet bag festen brugt kræfter og investeret tid i, at få hele DOK5000 til at lyse op i selvlysende farver. Der er derfor lagt op til fest og farver, når flere hundrede af studerende ifører sig det mest skrigende tøjvalg de længe har gjort og fester natten lang til lyden af ”Chuck Norris” og ”Whine Dat”.

Find din Generator Spring Festival 2020 billet her

MitOdense – det, der samler os