fbpx

Der er gode weekendsnyheder fra folkene bag GASA – Petanque & Shuffle Bar. De er endelig klar til at slå dørene op for første gang, og i slutningen af maj holder de soft opening med et vildt tilbud hele weekenden.

Et vildt åbningstilbud 

2021 fik en hård start. Nu ser det hele efterhånden lidt lysere ud, og det skal både fejres og markeres. Du får derfor 21% i rabat på både mad og drikke i hele åbningsweekenden. 

Det er det vildeste projekt, vi har skudt i gang – og i en vild tid. Det er ingen hemmelighed, at vi er ambitiøse med at nå i mål til d. 21. maj. Og vi forventer ikke at være 100% i mål, men oven på de mange måneders nedlukning, så kan vi ikke vente med at tage del i genåbningen – og vi har egentlig hele vejen igennem ønsket at tage byen med på rejsen og udviklingen af de gamle GASA-bygninger, så det bliver en fest at have folk i huset til en soft opening, imens vi lægger den sidste hånd.

Stig Berthelsen, direktør på GASA – Petanque & Shuffle bar 

I weekenden fra d. 21-23 maj bliver det en soft opening, hvor du kan se forvandlingen af de gamle GASA-bygninger og gå på opdagelse i, hvad det er GASA – Petanque & Shuffle Bar egentlig kan. Både barer, køkken og de indendørs og udendørs petanque- og floor shufflebaner er klar til at blive indviet. 

Den officielle åbning 

Onsdag d. 26. maj kl. 11.00 åbner GASA – Petanque & Shuffle Bar officielt til deres almindelige åbningstid, der bliver onsdag til lørdag kl. 11.00-23.00 (til kl. 01.00 når de må det). 

Fra d. 26. maj kan du booke baner, hvis du vil være sikker på en plads. Ellers kan du altid kigge forbi, og se om deres Open Court er ledig. Det kan også ske, at der er events i huset, da de kommer til at afvikle både koncerter, smagninger, Petanque, Pastis & Grillet Gambas og meget mere. 

Byens første petanque- og shufflebar 

GASA – Petanque & Shuffle Bar bliver stedet, hvor du kan du koble af og nyde en god aften i de rå og hyggelige rammer på den historiske lokation i Odense. Du kan spille petanque- eller floor shuffle, og hvis du booker en bane, får du dit eget siddeområde med, hvor du kan nyde både mad og drikke.

 

Praktisk information: 

Åbningsdato + tidspunkt: Fredag d. 21. maj. kl. 16.00. Middelfartvej 9M. Indkørsel fra både Middelfartvej og Grønløkkevej. Bilparkering i området ved indkørsel fra Grønløkkevej. Cykelparkering ved hovedindgangen fra Middelfartvej. Der er handicapvenlige forhold.

Hjemmeside: www.gasabar.dk

Åbningstider i åbningsweekenden: 

  • Fredag d. 21. maj. kl. 16-23.00 (med sidste udskænkning kl. 22) 
  • Lørdag d. 22. maj. kl. 11-23.00 (med sidste udskænkning kl. 22)
  • Søndag d. 23. maj. kl. 11-23.00 (med sidste udskænkning kl. 22)

Fra d. 26. maj. bliver åbningstiderne følgende: 

  • Onsdag-lørdag kl. 11-23 (med sidste udskænkning kl. 22)

Køkkenets åbningstid: Kl. 11-21.00 alle dage 

MitOdense – det, der samler os