fbpx

Patrick Cakirli og Folkebevægelsen mod Ensomhed sætter fokus på ensomhed i Danmark

Og da flere end 350.000 mennesker i Danmark hvert år føler sig svært ensomme, så tager Patrick Cakirli endnu en gang vandrestøvlerne på og går fra København til Skagen i den gode sags tjeneste. Det er fjerde gang han tager turen. Du er inviteret med til at gå så langt, som du har mulighed for.

Men det er ikke hvilken som helst gåtur. Her er fokus på fællesskabet og har Patrick ingen at følges med, så står han stille, og venter til der kommer nogen og går med.

Jeg må ikke gå, hvis jeg ikke har følgeskab, ellers skal jeg stå stille. På den måde bliver min vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Patrick Cakirli

Fra den 30. marts til og med den 26. april skal Patrick gå mere end 800 kilometer (1.000.000 skridt) fra København – ned gennem Midtsjælland til Sydhavsøerne – videre over Langeland, Tåsinge, Fyn og Odense – og op gennem Sønder-, Øst- og Nordjylland til Skagen, for at sætte fokus på ensomhed i vores samfund. Find ruten på Google maps her

Den 10. april kl. 09:00 vandrer Patrick fra mandecentret Fyn (Kongensgade 39, 5000 Odense C) mod Faaborg. Du melder dig til her

Det hele startede for 3 år siden, hvor Patrick gennemgik en svær tid. Han var ensom og havde bare et basalt behov for kontakt med mennesker. Så skrev han nedenstående besked og resten gik bare derud af.

Sidste år støttede masser af Odenseanere og Fynboer op og gik med Patrick. Her gik turen fra ODEON. Det handler som sagt ikke om, hvor langt du følger med, men om at støtte og bidrage med overskud til fællesskabet. Kom og gå med.

MitOdense – det, der samler os