fbpx

Op til årets Danmarks Indsamling vil Bygmas kunder og medarbejdere fra Fyn og Sønderjylland cykle en udfordrende etape på 80-90 km fra Svendborg til Odense til fordel for Corona-krisens børn. Starten går fra den endnu ikke opførte Bygma Svendborg.

Bygma lægger i 2022 navn til Danmarks Indsamlings store, eksklusive cykelevent Bygma Danmarks Stafetten. Den 25. januar cykles Svendborg-Odense etapen, som én af ud af 6 etaper over hele landet.

Viser flaget i Svendborg
Etapen har kick-off på Bygma Svendborgs helt nye, midlertidige salgskontor på Løvholmen 4, lige over for det kommende store trælast- og logistikcenter. Her vil regionsdirektør for Region Fyn Ejnar Andersen byde velkommen og sørge for morgenmad og ’frugt-brændstof’ til de ca. 20 cyklende entusiaster.

”Det er en god mulighed for at vise flaget hernede i Svendborg. Vi afventer de sidste myndighedstilladelser, før vores byggeri kan gå i gang. Men vores salgsteam er kommet godt fra start, og er klar til at servicere vores kunder i området. Det er en fornøjelse at være med til at sende seje kunder og medarbejdere afsted i den gode sags tjeneste; og så endda på en ret barsk tid på året”.

Kommer i mål i Odense
Når deltagerne kommer i mål ved Frederik VI’s Hotel venter et varmt bad, et måltid mad og en god snak om turens højdepunkter. Faktisk er to Bygma-direktører fra hhv. Vejle og Aabenraa med hele landet rundt, og cykler således tæt på 500 km på de 6 dage. Det kræver træning; men hvad gør man ikke for at støtte op om et godt formål.

Lokal synlighed
Bygma Fonden har gennem de seneste 10 år været engageret i Danmarks Indsamling,” siger regionsdirektør Ejnar Andersen. ”Med Bygma Danmarks Stafetten, har vi mulighed for at være med til lokalt at synliggøre denne vigtige indsamling i hele Danmark. Der venter vores kunder og medarbejdere en unik cykeloplevelse ad den smukkeste rute fra Svendborg til Odense.

Sidste etape af Bygma Danmarks Stafetten har live ankomst i Danmarks Indsamlings store DR TV-show den 29. januar i Esbjerg, hvor også Bygma Fondens donation vil blive overrakt.

MitOdense – det, der samler os