fbpx

Solen skinner og vi har været indenfor eller bare hjemme i de velkendte rammer i flere uger og lysten til at komme væk er stor. Men overvej det lige igen

Sommerhuset, stranden og de grønne områder frister, særligt når påsken står for døren, og det gode vejr viser sig. Men overvej om sommerhusturen skal udskydes, og undgå de tætbefolkede parker og strande.

Fyns Politi opfordrer til, at man følger myndighedernes anvisninger om ikke at forsamles mere end max 10 og ikke transportere sig unødigt rundt i landet.

Mange tager i sommerhus, når påskeferien står for døren. Men man skal grundigt overveje, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at gøre lige nu. Lad ikke utålmodigheden tage over, men hold ud og hold fast. Det handler om at bryde smittekæderne – og ikke sætte nye i gang. Ved at blive hjemme og ikke omgås nye mennesker hele tiden, er der bedre chancer for, at vi ikke spreder smitten unødigt, og det er det vigtigste lige nu.

Politidirektør Arne Gram

Det er ikke kun stranden, men også i parker og naturparker, hvor du skal holde afstand og helst finde alternative ruter. Gå på opdagelse i natur og find nye områder. Vi har masser af dem på Fyn.

Der er stadig enkelte, som ikke vil rette sig efter reglerne. Støder vi på dem, ja så kommer bødeblokken altså meget hurtigt frem”, fortæller politidirektør Arne Gram. 

MitOdense – det, der samler os