fbpx

Øst for Odense i Tietgenbyen. Her står Motorsport Center Fyn klar med et super fedt motorsportsanlæg.

Vi må dog lige vente til efter COVID-19 har sluppet taget i Fyn, inden banen officielt indvies.

Banen i Tietgenbyen er en ny og professionelt anlagt asfaltbane med en længde på 1150m og en bredde, der spænder fra 8-12m. Banen er bygget med blik på fart, spænding og ikke mindst race! 
Det er en gokartbane med mange muligheder, udfordringer samt curbs som du kender dem fra raceverdenen. Lange langsider hvor du kan presse maskineriet til sit yderste, samt s-chikaner, snævre samt åbne sving, hvor kun din højre fod sætter grænsen. 
Banen kan bruges til både road-racing, supermotard, drift, race-gokarts samt udlejningsgokarts. Læs mere om Motorsport Center Fyn her

Banerekord: Amanda Storm 46,484 sek (6/3-2020)

Målet med anlægget er, at vi skal skabe en god legeplads til alle, som gerne vil ud at køre motorløb – uanset antallet af hjul. Min ambition med Motorsport Center Fyn er, at vi skal have et fedt sted, hvor folk kan komme og køre, og jeg vil da sige, at alt er godt, når vi ser nogle unge knægte komme ind fra banen med et stort smil.

Ejer, Steen Fredsøe Sørensen (Citat er uddrag fra artikel hos Boxengasse)

Måske har du undret dig over, hvor den røde infobox fra centrum af Odense var blevet af. Den er blevet til et klubhus i Tietgenbyen.

Har du benzin i blodet og et motorsportshjerte, så venter der 2 eller 4 hjul, jord eller asfalt på dig hos Motorsport Center Fyn.

MitOdense – det, der samler os