fbpx

Torsdag d. 27. maj lød startskuddet til et 11 dags brag af en cykelfest, hvor fynboerne kan komme ud og få vind i håret, når Fyn cykler sammen ved Fyns største cykelevent nogensinde

Sidste år blev mange af de fynske cykelløb aflyst pga. Covid19-pandemien, og derfor opstod idéen til at ”cykle sammen – hver for sig” og 2. Pinsedag deltog 1.500 fynboer på de smukke fynske cykelruter. Men Fyn er en helt unik cykelø, og derfor har Fyn Cykler Sammen i år vokset sig endnu større og kan heldigvis udvide med flere oplevelser, som er mere ”sammen” end ”hver for sig”. Det giver liv til ambitionen om at få endnu flere fynboer op i sadlen og cykle så meget som muligt.

Fynboerne kan blandt andet se frem til mountainbike events, cykellege for børn, forslag til cykelruter og guidede cykelture i det fynske landskab kombineret med mad og koncerter med den cyklende cellist Ida Riegels. Kort sagt: Der er noget for alle uanset stelstørrelse, cykeltype og erfaring.

Søndag d. 6. juni slutter Fyn Cykler Sammen af med en formiddag fuld af happenings, hvor Fyn og Øerne er drysset med pitstops, der giver deltagerne mulighed for at fylde depoterne med væske og sukker samt lommerne med smagsprøver og andre herligheder.

Når Fyn Cykler Sammen i år løber af stablen fra d. 27. maj til d. 6. juni bliver paletten af cykeloplevelser suppleret af et eksperiment, der handler om at se, hvor mange km, Fyn og Øerne kan cykle i løbet af de 11 dage, eventen varer.

Læs mere om tilmelding her

Fyn Cykler Sammen er arrangeret af DGI Fyn, Cykelgruppe Fyn, Destination Fyn og de fynske turistbureauer.

MitOdense – det, der samler os