fbpx

Svømmeklubben FREM Odenses afdelinger noterer sig meget flotte resultater i 2021.

Deres konkurrence-livreddere har deltaget i Europamesterskaberne med fine resultater.

I udspring har de taget rigtigt mange medaljer, og især Jonas Madsens årsafslutning var fantastik – han tog samtlige DM guld på alle højder, og han skal afsted til Nordiske Mesterskaber.

I svømning har der været fremgang over hele linjen, og sæsonen blev afsluttet i parasvømning, hvor Karina Lauridsen satte dansk rekord og høstede 3 guldmedaljer ved de Nordiske Mesterskaber.

I vandpolo er det blevet til medaljer til alle hold ved Danske Mesterskaber for ungdom – heraf to af guld – og især U17 truppen viste stor styrke. U17 truppens spillere trænger sig også på i den seniortrup, der netop har fået sølv i pokalfinalen for herrer. Dame-holdet spillede med om bronze.

Det vidner om en dedikation til sporten og foreningslivet i hele klubben, for mange af de her udøvere har startede som små på ‘begynder, lav bund’. Sejre er gode, men måden vi henter dem på, er faktisk mere vigtig – det hele begynder og slutter jo med bredde – og mange af alle udøverne er vokset op i klubben. Det er vores fantastiske frivillige, trænere og ledere samt klubbens værdier som fællesskab, læring gennem leg og plads til alle der gør det her muligt.

Christian Heyde-Petersen, formand, Svømmeklubben FREM Odense

Klubben har et helt særligt sammenhold og fællesskab – hvilket kunne ses til klubbens forsinkede 100 års fødselsdag, hvor knapt 150 unge og gamle i fællesskab fejrede klubben. Der var mange røverhistorier, men de begyndte alle ens: Kan I huske dengang vi… – præcis som det skal være i klub, man er fælles om.

MitOdense – det, der samler os