fbpx

“Sikken fest vi har haft nu i natåh ja åh ja åh. Klokken var fem da vores gæster gik hjem. Og de sangåh ja åh ja åh” 

Sådan vil der synges den 9. oktober 2021 i Dok5000, når Johnny Reimar endnu en gang indtager scenen. For det er nemlig tid igen for, at sige: “Nogle tager det tungt andre tarteletter”.  

Søren Windell og co. er igen klar – i samarbejde med Humlum Brød, Albani og Fynske Bank, til verdens største hyldest til den lækre sprøde tartelet. Odense Tartelet Festival afholdes lørdag den 9. oktober i Dok5000, Havnegade 20, 5000 Odense C.

I år kan gæsterne forvente et storslået musikprogram. Gæsterne kan også se frem til 13.000 lækre sprøde, fyldte tarteletter. Der vil være tre forskellige slags tarteletter. Den klassiske tartelet med høns i asparges samt to andre der er en overraskelse. Tarteletterne serveres ved dit bord lige for næsen af dig.

Udover en masse lækre tarteletter så vil der også være god underholdning fra dørene åbnes kl. 17. Festen starter kl. 18 og baren lukker kl. 01.

Vi har igen i år en masse god underholdning på programmet. Der vil være livemusik i otte timer: Johnny Reimar er klar med tyrolerhatten, Dario vil synge om Angelique, Foxy Ladies kommer og optræder med deres flotte danseshow og Ulrik Kehman er klar med sit husorkester og en perlerække af andre musikalske indslag vil komme – alt det, som kendertegner en rigtig tarteletfestival i Odense.

Vi trænger til at hylde fællesskabet, synge sammen og bare hygge os. Det vil vi gøre den 9. oktober 2021

Søren Windell

Af hensyn til corona, så vil der i 2021 sælges færre pladser, så der er god plads til alle og mulighed for at holde afstand. Der vil ligeledes også blive fulgt alle restriktioner og anbefalinger, som myndighederne anviser. Skulle det mod forventning ikke være muligt at gennemføre årets festival, vil alle få billetter ombyttet til Odense Tartelet Festival i 2022. 

MitOdense – det, der samler os