fbpx

Nu varer det ikke længe før at byggeriet stopper i bymidten. Første lejer er allerede klar og interessen er stor

I løbet af foråret 2021 åbner Fyns første Føtex Food nemlig i den nye bydel. Vi kan virkelig se, hvordan vi bevæger os væk fra gade og til en samlet by.

I slutningen af 2020 vil de første to ud af AP Pensions tre udlejningsejendomme ved Fisketorvet og Albani Torv være klar til indflytning. De tre udlejningsejendomme kommer i alt til at indeholde 217 lejeboliger. Ligesom der også bliver plads til erhverv og detail.

I den største af de tre ejendomme, Albani Torv Karréen, som står klar i foråret 2021, har AP Pension og Salling Group netop indgået en aftale om åbningen af en Føtex Food. Dermed får ikke bare Odense, men Fyn sin første Føtex Food, der adskiller sig fra normale Føtex supermarkeder, ved at butikkerne er mindre, og fokus er på fødevarer, økologi og gode råvarer. Butikken, der bliver på knap 2.000 kvadratmeter, deles op i specialafsnit med hverdagsvarer og delikatesser.

Vi er meget glade for, at Salling Group ser de mange muligheder, som den kommende bydel i Odense giver. Med Fyns første Føtex Food, får de kommende lejere gode handlemuligheder tæt på, hvor de bor, og med en stor underjordisk parkeringsplads får Odenses mange borgere gode parkeringsmuligheder, når de vil handle i butikken. Aftalen med Salling Group strækker sig mange år ud i tiden, og vi ser frem til, at Føtex Food åbner i bydelen.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson

Der er stor interesse i de nye ejendomme. Både som beboer og som virksomhedsdrivende. Fordelene er mange, hvis du er til byliv.

  • Det er super centralt
  • Der er altid liv i gaden
  • Letbane lige ved døren
  • Nemme handlemuligheder
  • Parkering i kælderen
  • Gode cykelstier
  • Nem adgang til motorvejen og banegården
  • Masser af caféer og restauranter

Det er et spændende projekt, som AP Pension opfører i Odense. Med den centrale placering i byen og de planer, der er for området, giver det god mening for os at åbne en Føtex Food i bydelen.

Salling Group 

MitOdense – det, der samler os