fbpx

Mange håber, at det bliver muligt med en tur til udlandet i løbet af sommeren, men det kræver, at passet er i orden.

Derfor udbyder Borgerservice i Odense nu et stort antal ekstra pastider, så flest muligt får lejlighed til at bestille et nyt pas eller få fornyet deres gamle før sommerferien.

Coronapandemien har haft stor betydning for danskernes rejsemuligheder. Sidste år var det kun et fåtal, som kunne rejse til udlandet, og dermed kunne passet holde ferie i skuffen. Nu ser det imidlertid ud til, at det kan blive muligt med en udenlandsrejse i løbet af sommeren, og derfor vil mange gerne have et nyt pas eller fornyet deres gamle. Det gælder på landsplan og i Odense.

Derfor har Borgerservice valgt at udbyde et stort antal ekstra pastider, så flere får mulighed for at planlægge sommerferien, som de ønsker.

Danmark er et vidunderligt land at holde ferie i, men der er også mange, som elsker at komme sydpå eller på storbyferie. Det var vi forhindret i sidste sommer, men forhåbentlig betyder vaccinationerne, at Europa åbner mere og mere i løbet af de kommende måneder. Derfor er jeg glad for, at vi har været på forkant hos Borgerservice, og nu udbyder endnu flere pastider, så folk ikke pakker kufferten forgæves.

By- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt

Interesserede kan booket tid til pasfornyelse hos Borgerservice. Udover de normale tider er der tale om yderligere seks fredage og seks lørdage, som ikke tidligere har været i spil. Den første mulighed er fredag den 14. maj.

MitOdense – det, der samler os