Sommerens studenterfester står lige for døren. De bliver måske lidt anderledes i år, men mon ikke at det alligevel blive nogle uforglemmelige dage. Så lad os da smage lidt på det.
Masser af huer er i spil og drømme bliver til virkelighed. Nogle drømme bliver sat på pause, mens andre bliver til en ny drøm. Det er en forandrelig tid de mange studenter i Odense og på Fyn går i møde. Et velkendt kapitel afsluttet og på næste side venter et ubeskrevet blad, hvor kun fantasien sætter grænsen.
Og når vi nu er ved fantasien, så brug den til at skabe en uforglemmelig sommerfest for studenterne. Med masser af kage!

Lige midt i Odense, der ligger Odense Marcipan og tag lige et kig på opskriften til ‘Studenterhuekagen‘, det er en sikker vinder.
- Kagebunde
- 2 pakker ODENSE Chokoladekage
- 4 æg
- 2,5 dl olie (raps- eller solsikkeolie)
- 2 dl vand
- Kagecreme
- 2 poser ODENSE Chokoladecreme
- 9 dl sødmælk
- 500 g jordbær
- 250 g hindbær
- Pynt
- 400 g ODENSE Fondant hvid
- 100 g ODENSE Fondant rød eller blå
- 100 g ODENSE Fondant sort
Sådan laver du Studenterhuekage
- Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Chokoladekage. Kom dejen i en springform (ø 30 cm), eller alternativt i 3 bradepander. Bages ved 160°C i ca. 30-40 min. Når kagen er afkølet, deles den i 3 lag.
- Chokoladecreme piskes med mælk. Chokoladecremen fordeles jævnt på de 3 lag og i et tyndt lag udenpå kagen. Jordbær og hindbær lægges oven på cremen inden næste lag lægges på.
- Udrul hvid fondant til en rund cirkel (ca. Ø 40 cm). Overtræk kagen. Gem et lille stykke hvid fondant til emblemet på huen. Udrul rød og sort fondant og form kantbånd, emblem og skygge.
MitOdense – det, der samler os