fbpx

Det er småt med spændende begivenheder for nye studerende i Odense i øjeblikket, men der er heldigvis lyspunkter

I Odins Dart Club har de sammen med City Club lavet et studiestævne for byens studerende. Det forløber sig over 4 indledende runder på City Club. DET ER HELT GRATIS OG DER ER FEDE PRÆMIER PÅ HØJKANT! 

Udfordre dine venner i 501, når vi skyder 4 indledende runder igang på City Club på følgende datoer:
13. september
20. september
27. september
4. oktober.

I hver runde vil du have mulighed for at få point til ranglisten efter følgende system:
1. plads – 15 p.
2. plads – 10 p.
3.-4. plads – 6 p.
5.-8. plads – 3 p.
9.-16. plads – 1 p. Der er yderligere 2 point på højkant for højeste scorer, højeste lukker og hurtigste sæt. Vinderne fra hver runde samt top 16 på ranglisten går videre til finalen! 

De 16 bedste kvalificerer sig til finalen i Odins Dart Club. Med tilskud fra DIF har de fået muligheden for at tilbyde alle 16 på finaledagen et gratis medlemsskab i Odins Dart Club. Derudover har de fået en række andre lokale aktører med som sponsorer, for på den måde at støtte lokalt.

Kom til studiestævne i dart, hvis du er mellem 18 og 25 år eller har gyldigt studiekort. (Dog minimum 18 år). Se Facebook begivenhed her

Den store finale afholdes i Odins Dart Club den 11. oktober. Der er naturligvis mulighed for at låne pile. Tilmelding i baren på City Club eller til Morten Wiborg på 60195657.

Studenterhuset, Imparium, City Club og Dartshop er blandt andet med i kampen om at få flere unge til at blive en del af et foreningsliv.

Alle restriktioner i forhold til COVID-19 overholdes selvfølgelig, så det bliver en sikker oplevelse for alle.

MitOdense – det, der samler os