fbpx

Lørups Vinstue åbner ballet for fem udendørs fredagskoncerter i juli måned. Dermed får det legendariske værtshus nu et ekstra ben at stå på som nyslået koncertarrangør

Der er sommerstemning på vej til Odenseanerne og alle byens feriegæster ,når Lørups Vinstue byder på sommerkoncerter fra fredag den 3. juli mellem kl. 17. og 20.

Programmet

  • 3. juli En lille Pose Støj
  • 10. juli Thomas Buttenschøn
  • 17. juli Alberte Winding
  • 24. juli Zididada
  • 31. juli The Blues Brothers Souvenir Show

Til koncerterne vil flere bands og sangere være klar med opvarmning, før hovednavnene går på scenen, blandt andre lokale bands såsom Dupont & Dupont og Chapsticks.

Blandt de øvrige kunne meget vel være initiativtager og arrangør, Rasmus Ullehus, der selv er en habil musiker og til daglig driver Lørups Vinstue. Han elsker musik og Odense lige højt og har i den grad savnet liv i sin by de sidste mange og lange måneder:

Vi skal have noget glæde ind i både krop og sjæl, det trænger vi til. Og hvorfor ikke benytte Sortebrødre Torv, som i hundredvis af år har lagt brosten til alle former for kultur. Her emmer det af historie, og der er masser af luft og plads.

Arrangør, Rasmus Ullehus

Arrangøren har også taget højde for den omrejsende og uvelkomne Corona-gæst i forhold til afstand, mulighed for afspritning og begrænsninger på antal gæster ved bordene.

Odense Kommune, Facebook og en masse andre private aktører har støttet Fredagskoncerterne.

Pssssst, De har også masser af andet musik på programmet i løbet af sommeren. Vi ses til sommerstemning ved Lørups.

MitOdense – det, der samler os