fbpx

Traditionen tro holder ODEON fastelavnsfest i Café ODEON Social. Det er fastelavnssjov for hele familien.

Søndag den 19. februar 2023 kl. 10.00 – 13.00

ODEON holder fastelavnsfest i Café ODEON Social. Glæd dig til en fest for store og små, hvor I slår katten af tønden, kroner årets kattekonge og –dronning og danser til live børnemusik fra scenen i caféen.

𝗞𝗮𝘁𝘁𝗲𝗻 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝗯𝗲𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗳𝗿𝗮 𝘁ø𝗻𝗱𝗲𝗻
Er I klar til at smadre tønden, befri katten og få fingrene i slikket? I kæmper om det allersidste bræt, når I skal slå katten af tønden og kåre en Social kattekonge og –dronning.

Når I slår katten af tønden, deler ODEON alle børn op i forskellige aldersgruppe. Du kan derfor trygt tilmelde de helt små, som få deres helt egen tønde.

Derfor er det også vigtigt, at du tilmelder dig i den aldersgruppe, som der passer til jer. Så sørger ODEON for, at der er tønder til alle.

Aldersgrupperne deles op således:

1 år til 4 år

5-8 år

9-13 år.

𝗞𝗮̊𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗳 𝗯𝗲𝗱𝘀𝘁𝗲 𝘂𝗱𝗸𝗹æ𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗴 𝗳𝗲𝗱𝗲 𝗽𝗿æ𝗺𝗶𝗲𝗿
Uanset om du skal klædes ud som din yndlings superhelt, mariehøne eller måske dit største pop-idol, så er det her festen, hvor du får lov til at gå helt amok med udklædningen. Og det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af outfittet – uanset om du er barn eller voksen. Dagen afsluttes med kåring af den mest gennemførte udklædning, og der vil være lækre præmier til både voksne og børn.

𝗗𝗲𝘁 𝗳𝗮̊𝗿 𝗱𝘂
I prisen får du fastelavnsbolle, deltagelse i tøndeslagning – herunder kåring af årets kattedronninger og kattekonger, børneunderholdning med sang og musik, slikpose samt muligheden for at vinde fede præmier, når ODEON finder årets bedste udklædninger – både blandt voksne og børn.

Anbefalede alder: 2-13 år.

Find billetter her

MitOdense – det, der samler os