fbpx

Af Line Hedemann

Mørket er stille faldet på, og på afstand lyser Odense Stadion op. Der er stadig nogle timer til kampstart, men et par inkarnerede OB fans i OB farver, naturligvis, har allerede fundet sin plads ved indgangen. Jeg sniger mig stille forbi. Stemningen føles god. Det er ikke mere end et par måneder siden Odense Boldklub vandt over F.C. Midtjylland. Der er derfor god grund til at være forhåbningsfuld inden aftenens kamp.

Kæmpe fællesskab
Indenfor i varmen står en venlig ansat og tager imod os. Flere sponsorer samt inviterede gæster har stille bevæget sig ned på underetagen for at spise aftensmad. Også her er stemningen god samt forventningsfuld. På kryds og tværs bevæger folk sig rundt, og får efterhånden febrilsk øje på hinanden, for dernæst at hilse på hinanden. “Tak for sidst” samt “nej, er du også her” bliver brugt i flæng. Det er tydeligt at mærke, hvordan fællesskabet her har været under opbygning hen over mange år samt hvordan, virksomheder bruger OB’s hjemmekampe til at møde hinanden. Noget som tidligere borgmester, Anker Boye, mener er udslagsgivende for en lille storby som Odense. Han mener, at det i sidste ender skaber en sammenhængskraft i Odense.
Brands, virksomheder, relationer
Salgschef fra OB, Claus Madsen, er også enig med Anker Boye. Han mener derudover også, at relationerne samt det at være sponsorer for et hold som OB giver en god mulighed for at brande sig selv som firma. Også omstændighederne i Odense Boldklub er afgørende for at dette kan lade sig gøre. Han mener, at det giver noget helt specielt at kunne mødes i loungen, spise noget god mad for dernæst at følges til tribunen og se kampen.
Men ikke kun sponsorer har muligheden for at nyde en bid mad samt kampen fra de flotte tilskuerpladser indenfor. Odense Stadion er delt op i flere etager. I underetagen mødes flere sponsorer inden kampen for at spise god mad samt hilse på hinanden. På henholdsvis 1. samt 2. sal lejer firmaer sig ind og spiser ligeledes også god mad. Herfra bestemmer man selv, om man vil klæde sig i dynejakken og nyde kampen udenfor, eller om man i stedet vil sidde med en kop kaffe og nyde den indenfor i varmen.

Roligans
Da vi bevæger os ud på stadion og tribunen, har flere af de såkaldte roligans fundet plads på højre side. I modstanderens side har Midtjylland fans fundet pladser i venstre hjørne, men de er selvfølgelig ikke nær så mange som i OB’s side. Stemningen er fortsat god, og da vi stille bevæger os indenfor begynder en lyd af trommer samt fans at summe i baggrunden; “Kom alle mand. Så syng nu med…”.
Fantastisk stemning
Kort efter anden halvleg bliver fløjtet i gang scorer OB og reducerer dermed stillingen til at være et enkelt mål bagud. Stemningen på stadion i sekundet efter kan forklares som euforisk og samtidig forhåbningsfuld. Et næsten fyldt stadion klapper, og jeg er sikker på, at dette varer ved resten af spilletiden, hvor kampen spidser til, og OB får spillet sig frem til flere chancer. Og selvom kampen bliver fløjtet af med et resultat der lyder på 1-2 til F.C. Midtjylland, er humøret stadig i top, da tilskuerne forlader stadion.
Tak for denne gang Odense stadion. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi besøger jer. I er klart et besøg værd. Så hvis du godt kunne tænke dig at opleve det helt fantastiske stemning, mangler et sted til næste firmaarrangement samt elsker god fodbold, opfordrer vi dig til at besøge Odense Stadion, næste gang de spiller hjemme.
Bliv en del af netværket her ? https://www.ob.dk/business/