fbpx

Odense Data Center, der ejes af Facebook åbner igen pengepungen og støtter de hårdt ramte erhvervsdrivende i Odense bymidte

Alle små og mellemstore erhvervsdrivende i Odenses bymidte får nu en økonomisk håndsrækning i forbindelse med genåbningen af samfundet.

Facebook Odense Data Center donerer 3,5 millioner kroner til Odense Cityforening, som kan støtte de af midtbyens butikker, caféer, restauranter og andre små erhvervsdrivende, der gennem coronakrisen har tænkt innovativt i forsøget på at klare sig igennem.

Coronakrisen har påvirket Odense midtby og de små erhvervsdrivende, og derfor ser vi det som et oplagt sted at hjælpe. De små og mellemstore erhvervsdrivende er vigtige for et lokalområdes langsigtede økonomiske stabilitet, og de er på mange måder motoren til at få gang i byen igen, og derfor vil vi gerne sammen med Odense Cityforening støtte en masse af de initiativer, som er med til at skubbe byen i gang efter coronakrisen.

Carsten Sørensen, Site Manager på Facebook Odense Data Center

Det er en stor gigant vi har liggende i baghaven eller mere specifikt i Tietgenbyen. Det er ikke første gang de donerer penge til Odense.

MitOdense – det, der samler os