fbpx

Odense datacenter kommer nemlig til at opføre to nye bygninger, så det samlede bygningsareal på deres campus kommer op på næsten 200.000 kvadratmeter.

Det er med stor glæde, at Facebook kan fortælle, at endnu en gang udvider deres datacenter i Odense.

Når det står færdige, så vil hele deres datacenter udgøre en samlet investering på mere end 13 milliarder kroner og understøtte omkring 300 jobs. Byggeriet starter i april, og de forventer, at der vil være omkring 1500 beskæftiget, når det er på sit højeste.

Odense har helt fra starten været et fremragende sted for deres datacenter, og de er stolte af at være en del af byen. Her er der god infrastruktur, en stærk talentpulje og et lokalmiljø med fantastiske samarbejdspartnere.

Siden Odense datacenter startede ud i 2017, har de uddelt mere end 10 millioner kroner i tilskud og donationer til lokale organisationer. De har blandt andet været med til at lancere Robot By-strategien, støttet kodningsundervisning på lokale skoler, og sponsoreret events med fokus på uddannelse og bæredygtighed for byens børn og unge.

Deres datacenter i Odense er en vigtig del af den globale og hyper-effektive infrastruktur. Det er understøttet af 100% vedvarende energi, har opnået LEED Gold certificering, opnået nettonul-udledning, og i første fase af byggeriet genanvendte de 99.8% af alt deres byggeaffald.

Odense datacenter vil gerne takke Odense Kommune og alle deres stærke samarbejdspartnere for, at de nu kan kalde Odense deres hjem. De ser frem til at fortsætte deres samarbejde mange år endnu.

MitOdense – det, der samler os